Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KI TUDJA A HALOTTAK ÉS BETEGEK SZÁMÁT A SZENT BORBÁLÁBAN: egyik kórház adatait sem adják!

orban-mullercecilia-mikormondjukavalosszamokat.jpg

Úgy tűnik, hogy Müller Cecília adta meg a választ, hogy milyen “szakmai munka” folyik a járványügyi irányítás központjában? Mindez a Hadházy Ákos parlamenti képviselő írásbeli kérdésére adott válaszból derült ki, amelyet az alábbi levélben olvashatnak.

Müller doktor legújabb „válaszából” kiderül: nem csak azt nem tudja, hogy egy adott napon melyik kórházban hány beteget kezelnek, de azt sem, hol  hányan halnak meg. 

Az is baj lenne, ha tényleg nem lenne ilyen adata, de az igazi tragédia az, ha csak hazudja, hogy nem ismeri ezeket a részletes számokat. Ebben az esetben ugyanis egyetlen indoka lehet a hazugságra: az önmagában is szörnyű halálozási statisztikák a valóságban még rosszabbak lehetnek -  írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook bejegyzésében.

mullercecilia-nemtudjak-korhazibontasban_azadatokat-hadhazyfboldala.jpg

A kórházankénti halálozások napi számának eltitkolásának ugyanis egyetlen ésszerű magyarázata az lehet, hogy így nem ellenőrizhető az összesített statisztika, nem buktatható le, ha csalnak  a számokkal, egy adott kórház dolgozója nem tudhatja megnézni, hogy a náluk történt haláleset benne van-e a napi összesítésben.

Ennek pedig csak egyetlen oka lehet: a propaganda azt próbálja beadni, hogy persze van baj, de nálunk mennyivel jobb a helyzet, mint mondjuk Ausztriában. Igaz, hogy ez még a hivatalos adatok alapján sem igaz (csak ha a tavaszi számokkal hígítják a mostani statisztikát), de ez a hazugság százak, ezrek életébe kerülhet, hiszen ezért késlekedik a kormány az intézkedésekkel.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! 

Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5316286428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása