Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÍGY IS ÉLNEK TÉBÁNYÁN: bevásárolt a részeg csávó, aztán kis híján agyonverte haragosát  

okol-verekedes-800x445.jpg

Közel egy évvel az eset után viszik bíróság elé azt a férfit, aki majdnem agyonvert egy másikat. 

A vádlott tavaly október 5-én délután, egy tatabányai élelmiszerbolt előtti területen ittas állapotban összevitatkozott a sértettel, akivel közölte, hogy mire kijön a boltból, menjen el. 

Miután a másik ember nem “fogadott neki szót”, mikor a vádlott kijött a boltból, ismét veszekedni kezdett a férfivel, majd ököllel arcon ütötte, amitől a sértett a földre esett. A vádlott nem elégedett meg ennyivel, hanem ezután ráült a sértettre és ököllel többször megütötte az arcát, amitől a sértett eszméletét vesztette. A férfi akkor hagyta abba a sértett bántalmazását, amikor látta, hogy már nem mozog, ekkor elment a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében töréses sérüléseket szenvedett, melyek közel egy hónap alatt gyógyultak meg. 

Az ügyészség indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az ülésen a bűnösségét beismeri, úgy őt a bíróság ítélje 1 év börtönbüntetésre és 2 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától. A tárgyalás csütörtökön lesz.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5016267066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása