Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÉT HÉTIG “HAGYD BÉKÉN” A TATABÁNYAI HIVATALT! Hétfőtől szünet, ha muszáj, intézheted ügyeidet

tb-varoshaza-feligzarva.jpg

Hétfőtől, azaz augusztus 10-től augusztus 19-ig közigazgatási szünet lesz Tatabányán a Polgármesteri Hivatalban. Utána pedig jön az 20-i hosszú hétvége, így két hetes időszakra kell felkészülni.

Az igazgatási szünet alatt a Polgármesteri Hivatalban a folyamatos feladatellátás és a zavartalan ügymenet biztosítása érdekében ügyeletet tartanak.

Az ügyfélfogadás rendjében és idejében változás nincs, azonban a szabadságok kiadása miatt az ügyfélszolgálatokon a várakozás és az ügyintézés ideje meghosszabbodhat.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjik a hivatalt felkeresőket, hogy lehetőség szerint a halasztható személyes ügyintézésüket az igazgatási szünetet követő időpontra ütemezzék, kérelmek leadásánál pedig használják a kihelyezett gyűjtőládákat! (tatabanya.hu)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1216118658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása