Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

REGGELRE IGAZZÁ VÁLT A TATABÁNYAI PLETYKA: Schmidt Csaba kancellárként ébredt

banki-pech-latvanyterven-scskeppel.jpg

Schmidt Csaba jelenlegi óvárosi képviselő, Tatabánya ex-polgármestere komoly feladatot kapott, maga jelentette be közösségi oldalán.

Amint az előrejelzésükben megírtuk, augusztus 1-jétől a Tatabányai Szakképzési Centrum kancellári megbízását adták neki. Schmidt úgy jellemezte feladatát, hogy a közeljövő kihívása, a szakképzésben tanuló diákok versenyképes, naprakész tudással történő felvétezése. Egyúttal kiderült, hogy a centrum szakmai vezetője Pákozdi Szabolcs főigazgató lesz.

A megbízásához tartozó, illetve a vezetői megbízással járó feladatok közül emelnénk ki egyet:

A kancellár felel a szakképzési centrum gazdasági, pénzügyi, kontrolling, számviteli, munkaügyi, jogi, igazgatási, informatikai tevékenységéért, a szakképzési centrum vagyongazdálkodásáért, ideértve a műszaki, létesítményhasznosítási, üzemeltetési, logisztikai, szolgáltatási, beszerzési és közbeszerzési ügyeket is, irányítja e területen a működést.

Azért bátrak voltak a döntőshozók, hiszen egy olyan embert neveznek ki a pozícióra, akinek sok éves városvezetői pályafutása alatt nem sikerült megérteni egy település zárszámadásának lényegét. Reméljük a felettesei gondoskodnak olyan emberekről, akik komoly szakmai tapasztalattal is rendelkeznek a megadott témákban.

Annyiban szerencsés egyébként a kinevezése, ha hasonló problémák kerülnek felszínre, mint a kollégiumnál és az Árpád giminél, akkor Schmidt nyilván rögtön tudja orvosolni, ráadásul nem lesz gond a felelősség megállapításával sem.

A képzésben résztvevőknek jó hír, hogy ezek után hozzáfordulhatnak, ha valamivel elégedetlenek az iskolában.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3016098754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása