Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BALOGH FERENC A TATABÁNYAI FOCI “ATYAÚRISTENE”! Rábízták Kiprichék utódjait

baloghferi-grosicsstadion-fociklublogo.jpg

Ennél magasabb szintű városi képviselete nem is lehetne a tatabányai futballnak.

Nemrég tették közzé, hogy Balogh Ferenc városi sporttanácsnok maga lett a labdarúgó csapatot üzemeltető TSC Labdarúgó kft ügyvezetője, amit a hírek szerint az NB III-ban történő szereplés miatt hoztak létre. Ezek után a focisták lesznek a képviselőtestületben legmagasabb szinten képviselt sportág Tatabányán. 

Eljátszunk a gondolattal, mi lett volna, ha Baloghot, ahogy Fekete Miklósék akarták, alpolgármesterré választják? Bele sem gondolunk micsoda képviselete lenne Kiprichék utódainak, de így sem panaszkodnak.

Nyilván a közgyűlést figyelemmel kísérők emlékeznek rá, hogy június végi rendkívüli ülésén szavazott a képviselő-testület a Tatabányai Sport Club labdarúgó szakosztályának támogatásáról.  

A klub a felmerülő költségeihez kért 60 millió forint támogatást a várostól, amelynek a felét most, a másik felét jövőre szeretnék megkapni. A dokumentum szerint az NB III-as induláshoz kell még 30 millió. A  csapat  hosszabb távon meg szeretne maradni a NB III-ban, és céljuk, hogy 70-80 százalékban tatabányai fiatalok játszanak a felnőtt csapatban. 

A támogatást szinte egyhangúlag megítélte a városi közgyűlés, egyedül a polgármester asszony  nyomta meg a nem gombot - illetve Nagy Béla és Balogh Ferenc érintettségük okán nem szavaztak. Szücsné előzetes hozzászólásában jelezte, hogy soknak tartja a támogatás összegét, hiszen erre az évre már kapott 47 milliót a TSC, most 30 milliót kérnek és jövőre ugyancsak 30 millióra kötelezi el magát a testület. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2016036324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása