Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT “LOKÁLPATRIÓTA HAVERJA” LESZÓLTA A TATABÁNYAIAKAT! És elhúz a városból

schmidtcsaba-feketeszivesnapszemuveg.jpg

Egy sokak által ismert közmondást idéznénk, miszerint madarat tolláról, embert barátjáról. Ezzel legfőképpen a politikusoknak kell óvatosan bánni, hiszen minél “magasabban” vannak, annál nagyobb a fókusz is rajtuk.

Nemrég a volt polgármester az írta a Facebookon, hogy a közgyűlésen majd az ellenzéki képviselők úgy fogják elterelni a szót a Boldogulj Tatabányán és a hozzá kapcsolódó önkormányzati szerződésről szóló interpellációról, hogy felemlegetik a Sparrow Bt. szerződéseit, amit annak vezetője Veréb András kötött különböző kommunikációs tevékenységekért.

A Schmidt Csaba által külön posztban méltatott lokálpatrióta haverja valószínűleg nem tudhatott a bukott polgármester posztjáról, ugyanis egy kiábrándult bejegyzésben köszönt el Tatabányától és az itt élőktől.  

“A cég vezetője András, igazi tatabányai gyerek, lokálpatrióta, aki szereti a városát. Így nem is volt kérdés számára, hogy az egyetem után városunkban alapítson céget és tatabányai fiatalokat foglalkoztasson. Az Ő városunk iránti szeretete tükröződik a mellékelt filmből is. Ezt látva vitathatatlan, hogy városunkat így bemutatni csak szívből lehet! A fiatal csapat több hónapot dolgozott együtt a munkatársaimmal, és ez alatt az idő alatt bebizonyosodott, hogy igazi lokálpatriótaként Andrásék szívvel-lélekkel tudják bemutatni a városi fejlesztéseket, beruházásokat, Tatabánya folyamatos fejlődését, ezért folytattuk az együttműködést a tavalyi évben is. Különböző fejlesztéseket mutattunk be együtt, valamint a körzeti képviselők 5 éves munkájáról szóló beszámoló videókat is Ő készítette.” -írta Schmidt Csaba. 

Nyilván a képviselő nem látta az említett V. András (cégvezető) lokálpatriotizumusát, de a Facebook-posztja bennünket mindenképpen elgondolkodtatott, főleg annak fényében, hogy egy idő elteltével ő maga le is törölte (persze, mint tudjuk, az internet nem felejt, meg is kaptuk egyink olvasómnktól) . Ez a szívvel-lélekkel gyerek a következőket írta

“Viszlát Tatabánya. Hiányozni fogsz, de az is lehet, hogy nem. Végtelenül haszontalan volt ez az előző pár év. Bebizonyítottad, hogy egy munkás város vagy, és egy ilyen szolgáltatás és eszme nem ide való….”

Mi abban teljesen egyetértünk Andrással, hogy egy olyan eszme, ami lenézi a munkásokat, ahol a munkás szónak csak pejoratív értelme van, nem ide való. Ballagjon csak el, aki így gondolkodik. Vajon Schmidt Csaba levonja ebből a kellő következtetést?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6815994846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása