Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÓRIÁSI ÖTLET A TATABÁNYAI FIDESZESEKTŐL: Örökbe fogadják a vasútállomást

tbvasutallomascim_1.jpg

Annak kapcsán, hogy a kormány, mintha nagyon meg akarná szerezni magának a Lánchidat, arra gondoltunk, talán ezt a stratégiát alkalmazhatnánk Tatabányán is. 

Orbánék már elég régóta cirkuszolnak a főpolgármesterrel és csapatával a Lánchíd felújítása kapcsán, és most már az a hír járja át-,és be-, és vissza a sajtót, hogy úgymond “átveszik” a hidat a budapestiektől (azt hozzá kell tegyük, hogy az előző fideszes polgármester idejében sem sikerült megoldani a híd felújítását). 

Erről jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha Tatabányán meg örökbe fogadnák a helyi fideszesek a vasútállomást, és akkor elképzelhető, hogy az érzelmi töltet miatt, kicsit konstruktívabban állnának hozzá ahhoz a felújíátoshoz, amit ők ígértek a népnek, és aztán nemcsak, hogy nem teljesítették a vállalást, még meg is fúrják a mostani városvezetést, amikor az szeretné megcsináltatni. Gondolhatunk itt Bencsik János “hőstettére”, amikor is leszavazta a mostani városvezetés 3 milliárdos kérését a parlamentben. És meg is kapta érte a jutalmát, kinevezték miniszteri biztosnak (újabb jól fizető politikusi temető), de az már másik lapra tartozik. 

Szinte már látjuk magunk előtt, hogy egy hatalmas városi örökbefogadási ceremónia keretében, az összes fideszes Bencsik Jánostól, Schmidt Csabán keresztül Bereznai Csabáig még esküt is tennének, gyűjtést szerveznének a haveri cégek körében, a fanatikusok pedig vasútállomás-simogató kampányokon vennének részt, talán még közös imádságok is lennének. Így elképzelhető, hogy erősebb érzelmi kötelék alakulna ki köztük és az állomás, na meg azt használó tatabányaiak között. 

Ezek után rögtön meg is történhetne a csoda, hogy valóságosan lobbiznának azért, minél előbb fel legyen újítva Tatabánya szégyenfoltja. Esetleg még az építésbe is beszállnának, kevernék a betont vagy lapátolnák a sódert, ilyenek. Egyszóval a magukénak éreznék ezt a problémát, amit már legalább 10 éve nem sikerül.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7815986924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása