Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MAI TATABÁNYAI CSODA A VÍZPARTON: reggel megírtuk, pillanatok alatt javítottak rajta

uszoda-atjaro-ilyenvolt-ilyenlett.jpg

Szerkesztőségünk ma “csodát tett:” reggel írtunk egy cikket, hogy milyen áldatlan állapotok vannak az uszoda bejáratánál, rohad a szigetelés vagy micsoda, és balesetveszélyesen lóg a mennyezetről.

uszoda-atjaro-tb-fb.jpg

És láss csodát, az uszoda szinte azonnal reagált cikkünkre, elnézést kértek a Facebookon és ideiglenesen lefedték az ominózus részt. 

Cikk alatti kommentjükben írták:

“ Először is szeretnénk elnézést kérni az átjáró állapotáért! Való igaz, a jelenleg folyó műszaki felmérés és szemlék idejére is eltakarhattuk volna a tetőrészt. A jelenlegi helyzet szerint ezt a fürdőt az uszodasátorral összekötő nyaktagot el kell bontani, könnyűszerkezetes kialakítása az megjelenő terhelést már bírja. A várható bontás és építés tárgyában hamarosan pályázatot fogunk kiírni. A sátor újbóli felállításakor már az új nyaktag rendelkezésre kell, hogy álljon. A mai napon a tetőrészt ideiglenesen eltakartuk.” -írta az üzemeltető a közösségi oldalán.

uszoda-atjaro-ideiglenesfedes.jpg

Olyan gyors reakció ez, amire még mi sem számítottunk. Ha ezen múlik, hogy valami gyorsan megoldódjon a városban, szívesen foglalkozunk vele.

Lehet, hogy a kommentelőket is megzavarta ez a gyorsaság, mert rögtön elővették az állapot kapcsán az előző polgármestert, mondván az ő lelkiismeretét terheli. Azért ebben a hibában nem- inkább az új uszoda hiányában Tatabányán- van jelentős szerepe Schmidt Csabának.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1915904490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása