Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

IGÉNYTELENSÉGI VERSENYBEN A TATABÁNYAI USZODA! Évek óta nem sikerül megoldani!

uszoda-atjaro-tb-fb.jpg

Nem tudjuk, miért nem tesznek valami az illetékesek az uszoda szétrohadt, bepenészedett bejáratával, de elég szörnyen néz ki, az biztos. Ráadásul nem is lenne sok pénz rendesen megcsináltatni. 

A problémára egy olvasónk hívta fel a figyelmünket: 

“Gyönyörű helyen, festői környezetben lehet úszni Tatabányán, mégis van egy pontja a történetnek, ami minősíthetetlen: már sok éve nagyon csúnyán néz ki a bejárat. Rohad, penészes, már szinte életveszélyes.” 

A fotó a múlt héten készült, és azt gondoljuk, magáért beszél: nincs szellőzés, bepenészedik, rohad az egész. Tavaly újra gipszkartonozták, de miután a probléma gyökerét nem oldották meg, így újra rohadni kezdett az átjáró az öltözők és az uszoda közötti részen.

Most elvileg szellőzik rendesen, de nem értjük, miért nem fedik le vagy takarják el az egészet, mert így nemcsak undorító, de balesetveszélyes ahogy a szigetelés lóg lefelé. A szigetelést kivenni kb. 2 perc lenne, kábé. A koronavírus miatti kényszerű szünetben talán még idejük is lett volna, hiszen a fürdő és az uszoda felújítgatását is csupán mostanában csinálták meg.

Vajon hány év kell a Cseri Kft.-nek, hgy megmozduljanak és tegyenek bármit is az ügy érdekében?  Ennyi idő alatt még az is előfordulhatna piaci gondolkodású helyeken, hogy simán meg oldják a feladatot. 

Télen olvasónk szerint a külső ajtó gyakorlatilag egész végig nyitva volt: azaz átöltözött az ember fürdőruhába , majd mínusz 5 fokban kellett átmennie az uszodába. Persze a penészesedés így se oldódott meg, csak a gipszkarton elkezdett rohadni, mint ahogy az a fotón is jól látszik.

Most komolyan, miért kell ennyire igénytelennek és felelőltennek lenni?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4715904032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása