Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGÁLLT, VAGY MEGPIHENT A KORONAVÍRUS TATABÁNYÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Ma biztatóan kezdünk

terkep0524-koronavirus.jpg

Ma reggelre országszerte csökkent az új megfertőződések üteme, és most szerencsére Komárom-Esztergom megye sem lett kivétel.

A napokban újra megerősödött a koronavírus (COVID-19) járvány nálunk, mert ismét érkeztek folyamatosan a rossz hírek, elég a legutóbbi 12 új fertőzöttre gondolni. Ezt magyarázandó nemrég a Szent Borbála kiadott egy közleményt, de ez sem tűnik elég indoknak a fertőzöttek számában bekövetkezett újabb ugrásra, illetve ezek után nagy kérdés mennyire mondanak igazat.

Ezek után sokkal jobbak a ma reggeli hivatalos adatok, mely szerint Komárom-Esztergom megyében 2(!) új fertőzött, így a tegnapi 234 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre 236 fertőzöttet regisztráltak. Az utóbbi napokban az elmúlt hetek tatabányai kórházi “eredményei” köszöntek vissza, ami nem csoda, hiszen most a tatai kórházban volt nagyarányú fertőzés.

Országosan ma reggelre 3741 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 28 új beteget regisztráltak és összesen 35-en mentek haza gyógyultan. 

A szomszédos megyék közül Veszprém (63) megyében illetve Győr-Moson-Sopron (84) megyében a helyzet változatlan, napok óta nem regisztráltak új fertőzöttet. A vidéki éllovas, elég rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében egyetlen új fertőzöttet találtak, Pest megyében most 9-et.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1780 - 15 új) illetve Pest megyében (525) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (367) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (245) megyében van, ahol tegnap nem mutattak ki új esetet. 

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (17), illetve Békés (11) megyékben regisztrálták, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8515714388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása