Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ORSZÁGOS CSÚCS, 12(!) ÚJ FERTŐZÖTT TATABÁNYÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Nálunk fog lakni a vírus?

koronavirus-teszt-covid-jarvany-362216_1.jpg

Az utóbbi napokban országszerte csökkent az új megfertőződések üteme, azt vártuk Komárom-Esztergom megyében is, hogy végre fellélegezhetünk, sajnos azonban a napoban ismét érkeznek folyamatosan a rossz hírek. Napok óta jelentősen emelkedett az új, koronavírussal (COVID-19) fertőzöttek száma, ma reggelre újabb tucatnyi beteget “kaptunk”

Ezzel kapcsolatban kiadott ugyan nemrég a Szent Borbála némi magyarázkodást, de mostanra már ez sem tűnik magyarázatnak erre a fertőzöttek számában bekövetkezett újabb ugrásra a napokban, illetve ezek után nagy kérdés mennyire mondanak igazat.

terkep0523-2020koronavirus.png

A ma reggeli hivatalos adatok szerint Komárom-Esztergom megyében ismét van 12(!) új fertőzött, így immár a tegnapi 222 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre 234 fertőzöttet regisztráltak. Az utóbbi napokban az elmúlt hetek tatabányai kórházi “eredményei” kezdenek visszaköszönni, de nem csoda, hiszen most egy tatai kórházi fertőzés kezdett kibontakozni.

Országosan ma reggelre 3713 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 35 új beteget regisztráltak és összesen 68-an mentek haza gyógyultan. 

A szomszédos megyék közül Veszprém (63) megyében illetve Győr-Moson-Sopron (84) megyében napok óta nem regisztráltak új fertőzöttet, az eddig fekete bárány, rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében egyetlen új fertőzöttet találtak, Pest megyében most 6-ot.

A legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1754 - 28 új)  illetve Pest megyében (510) van. A vidéki listavezető Fejér megyében (366) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (245) megyében van, ahol tegnap 2 új esetet mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (17), illetve Békés (11) megyékben regisztrálták, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2815713202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása