Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FÉLSZÁZ KORONAVÍRUSOS DOLGOZÓ A TATABÁNYAI KÓRHÁZBAN! Közel 100 dolgozó hiányzik

szent_borbi_korhaz_tb.jpg

A Szent Borbála kórház tegnap tett közzé egy közleményt, amelyben némi betekintést engedtek jelenlegi helyzetükbe. 

Közel száz, egészen pontosan kilencvenhét munkatárs esett ki a munkából, közülük nagyon soknak az eredményére még várnak. Az eddig koronavírus pozitív esetek száma negyvenhat a kórházi dolgozók közül, közülük egy kap kórházi kezelést, lélegeztetőgépen kórházi dolgozó nincs. 

A jelenlegi helyzet kritikusságát jelzi, hogy az Országos Tisztifőorvoshoz fordultak, hogy segítsen, hogy a kórház újra fogadhatjon betegeket. Amennyiben nem kapnak elegendő létszámot, akkor meg kell várniuk, hogy felgyógyuljanak kollégák vagy megszűnjön a megfigyelésük.

Először április utolsó napjától kezdődően a sürgősségi, az intenzív osztály, sebészetek és műtő részlegen  dolgozókat vizsgálták, majd következtek a többiek. Napi 300 főt szűrnek, így jelenleg már a második körös tesztelések zajlanak.

Amint a betegek szűrésével is végeztek és elbocsátják őket, akkor szakaszosan zárófertőtlenítjük a kiürült osztályokat. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5815671442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása