Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ! 5(!) ÚJABB KORONAVÍRUSOS NÁLUNK! Lassan már “csak” itt lesz járvány?

terkep0508-koronavirus.jpg

A legfrissebb hivatalos adatokból az látható, hogy változatlanul sok új beteg van Komárom-Esztergom megyében. 

A Tatabánya és környékére, illetve a megyére közölt adatokon nehéz eligazodni, az információk hiánya miatt csak találgatni lehet, honnan kerülnek elő naponta az új fertőzöttek. Tegnapi utolsó kórházi információink szerint a mostani új esetek már nem kötődnek az eddigi tömeges fertőzéshez. Ennek ellenére aggasztóan sok.

A tegnapi 157 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre már 162 fertőzöttet regisztráltak, vagyis 5 új betegnél azonosították be a kórt. Összeshasonlításul, Budapesten tegnap csak 8 új beteget regisztráltak. Ezzel a fertőzöttség szintjét tekintve sajnos stabilan tartjuk a megyék rangsorában a 2. helyet, nálunk többen csak Fejér megyében, illetve a fővárosban fertőződtek meg lakosságarányosan.

Ma reggelre országosan 3178 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 28 új beteget mutatott ki a hivatalos statisztika, és tegnap 64 ember távozott gyógyultan, vagyis tegnap sokkal kevesebb volt az új megbetegedések száma, mint a gyógyultaké. A térkép a fertőzöttek számát változatlanul megyékre lebontva mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van.

A környező megyék közül Veszprém (59) megyében egyetlen új fertőzött van, mint ahogy Győr-Moson-Sopronv(81) megyében is. A meglehetősen rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében most 0 új esetet regisztráltak, Pest megyében a fertőzöttek száma 4 fővel nőtt.

Eddig, a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1552) illetve Pest megyében (420) van. A vidéki listavezető Fejér megyében (312), ahogy már említettünk, most nem mutattak ki újonnan fertőzöttséget. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött változatlanul Komárom-Esztergom megyében (162) megyében van. 

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (14), illetve Békés, Tolna és Heves (17) megyékben regisztrálták, a számuk ott gyakorlatilag nem változik.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, amint arra hivatalosan is felhívják mindenki figyelmét.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1715670300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása