Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATÁN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP LESZNEK KORLÁTOZÁSOK! Marad a szigorúság egyelőre

tatailezaras-topart_tata-hu.jpg

Május 2-án és 3-án korlátozottan látogathatjuk Tata legnépszerűbb pihenőhelyeit, jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Michl József polgármester.

Az előttünk álló hétvégére vonatkozóan a polgármesterek újra felhatalmazás kapnak arra, hogy döntsenek a közterületek látogathatóságáról. Ennek értelmében május 2-án szombaton reggel 9 óra és május 3-án vasárnap 18:00 óra között újra lezárásra kerül az Angolkert, az Öreg-tó partja, a Réti 8-as tó és a Tata-Tatabánya közötti kerékpárút. 

A korlátozások módosulnak, így a döntés azzal egészül ki, hogy a Cseke-tavon már az elmúlt héten bevezetett, szabályozottan működő horgászati tevékenység mellett egyéni vízisportra is lehetőség lesz az Öreg-tavon a hosszú hétvége mind a 3 napján. 

Akik a szabadban szeretnének sportolni, például egyénileg futni vagy kerékpározni az Öreg-tavon, azok ezt megtehetik május elsején pénteken egész nap, valamint május 2-án szombaton reggel 9 óra előtt, illetve május 3-án vasárnap 18 óra után.

Az elmúlt hétvégéken is életbe lépett korlátozásokkal megegyezően az érintett idősávban most szombaton és vasárnap sem látogathatjuk a tatai vár és az Esterházy Kastély környékét, az Építők parkját, az Öreg-tóhoz bevezető utakat, a Réti 8-as tavat valamint a Tatabányára vezető kerékpárutat.

A tatai korlátozásokat a rendőrség ismét szigorú járőrözéssel fogja ellenőrizni.



Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215652044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása