Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NYÍLT HÁBORÚT INDÍTOTT A TATABÁNYAI POLGÁRMESTER! Felmondott a fideszes médiacégnek

tktv-szucsne-schmidt-kicsibenboda-vege.jpg

Nemrég közzétett posztjában Szücsné Posztovics Ilona polgármester nemes egyszerűséggel kirúgta az eddig, a városi televíziót készítő céget.

Miután a jelenlegi vészhelyzetben, amelyet a kormány március elején hirdetett ki, a polgármester egyszemélyben dönt sok, a képviselőtestület kompetenciáját érintő kérdésben is, elérkezettnek látta az időt a helyi tévével való leszámolásra.

A Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és az AGORA Sport és Szabadidő Közhasznú Nonprofit Kft. között 2015. június 17. napján létrejött Kommunikációs szerződést, 365 napos felmondási idővel 2020. április 3. napján felmondta. Szóval, annyira gyorsan nem szabadul meg tőlük. 

Addig is azt tervezi, megosztja a jelenlegi forrásokat a saját, havi több, mint 2 millióba kerülő kommunikációs stábja és a Sámuel Botond vezette Agóra között.

Azt írja, hogy konszenzust szeretne a tartalom gyártás kapcsán teremteni, ami ennek a döntésnek a fényében nem lesz egyszerű.

Főleg, miután nem sokat köntörfalazott, egyértelművé tette, hogy az utóbbi időszakban számára elfogadhatatlanul viselkedtek a tévés cég képviselői. Szerinte:

“A Turul Média Kft. elmúlt napokban tanúsított magatartása üzletileg, erkölcsileg elfogadhatatlan. Számomra mind emberileg, mind szakmailag tarthatatlan a közvélemény riogatása azzal, hogy a televízió a polgármester döntése alapján megszűnik, a munkatársak presszionálása az eltávolításuk híresztelésével.”

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4715587790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása