Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AMIBEN “ÉLET-HALÁL” URA A TATABÁNYAI KÓRHÁZPARANCSNOK! Újabb részletek derülnek ki

korhazparancsnok-mti-komkapeter.jpg

Ma délelőtt is tartott tájékoztatót az Operatív Törzs, ahol újabb információk láttak napvilágot, többek között a mától Tatabányán is szolgálatot teljesítő kórházparancsnok munkájáról.

Ismételten elmondták, hogy szakmai szempontból a jelenlegi kórházigazgató lesz a vezető, a kórházparancsnokok ebben nem foglalhatnak állást, nem tehetnek javaslatot, nem hozhatnak döntést.

A további döntések azonban kizárólagosan hozzájuk tartoznak, vagyis vagyonbiztonsági és járványügyi kérdésekben nincs beleszólásuk az intézmények igazgatóinak, a kórházparancsnokok utasításai számítanak egyedül.

Halmosi Zsolt országos kórházfőparancsnok úgy fogalmazott, hogy 

„Életek múlnak a kórházi adatok megfelelő értékelésén, erőforrások ésszerű átcsoportosításán”.

A rendőrvezérőrnagy kijelentette, hogy az intézmények gyakorlati irányítására kirendelt kórházparancsnokok elsődleges feladata, hogy a járvánnyal kapcsolatos információkat megfelelően értékeljék mindig. 

Ezért is van két fontos kérdésben teljhatalmuk, ugyanis a járványügyi szabályok értékelése és a vagyonbiztonság esetén nincs pardon, itt az intézmények vezetőnek nincs vétójoga, a kórházparancsnokok egyedül döntenek. 

Ami még érdekes volt Halmosi tájékoztatójában, hogy nem minden eszköz, amely a járvány elleni küzdelemet szolgálja, a megfelelő helyre került.

fotó: MTI / Komka Péter (Balassagyarmat)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2215573318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása