Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KORONAVÍRUS INTÉZKEDÉS AZ ALDIBAN! Tatabányán se lepődjön meg

aldi2.jpg

Két komoly lépést tett az egyik magyarországi kiskereskedelmi lánc, az ALDI.

Közösségi oldalukra kitett üzenetükben azt írják, hogy részben a vírus terjedésének megállítása, részben a munkatársaik leterheltségének csökkentése érdekében lépniük kell. 

Ennek megfelelően, egyrészről az egészségünk megőrzése érdekében pénztáraikhoz védőplexiket szerelnek fel, illetve változik az üzletek nyitvatartása.

Hétfőtől, azaz március 23-tól üzleteik nyitvatartása  átmenetileg az alábbiak szerint változik:

Hétfőtől-Szombatig: 08:00-19:00

Vasárnap: 08:00-18:00

Az új nyitvatartási renddel szeretnék csökkenteni munkatársaik leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogják, és szükség esetén döntésüket felülvizsgálják.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6815543528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása