Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉSSZERŰSÍTIK AZ ÓVODAI ÜGYELETET TATABÁNYÁN! Hétfőtől csak 2 ovi fogad gyerekeket

ovodaijatek.jpg

Most tették közzé a város hivatalos közösségi oldalán, hogy március 23-tól (hétfőtől) megváltozik az óvodai ügyeleti rend.

Az ügyeletes óvoda a Szivárvány Óvoda (Tatabánya, Köztársaság u. 13.) lesz, amely a városban előzetesen felmért igények szerint látja el a gyermekeket.

A Mésztelep és VI-os telep lakosait pedig a szintén ügyeletet tartó Mésztelepi Óvoda (Tatabánya, Gyár u. 2.) látja el.

A város többi óvodája e két intézményen kívül hétfőtől gyermeket nem fogad, zárva tart.

Az elvitel formájában igényelt étkeztetést továbbra is biztosítjuk azok számára, akik azt írásban előzetesen kérték, de hétfőtől már nem a gyermekek saját óvodájában, hanem 5 kijelölt intézményben, melyek a következők:

  •  Dózsa György Általános Iskola (Tatabánya, Vadász u. 24.)
  •  Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola (Tatabánya, Verebély u. 1.)
  •  Herman Ottó Általános Iskola (Köztársaság u. 44/a.
  •  József Attila Általános Iskola (Tatabánya, Béke u. 1.)
  • Rét utcai Óvoda (Tatabánya, Rét u. 28.)

Az óvodák minden héten csütörtök 14 óráig fogadják e-mailen a következő hétre vonatkozó ügyeleti ellátási és étkeztetési igényeket. Minden ellátási igényt abban az intézményben kell jelezni, amellyel a gyermek jogviszonyban áll.

További információ a város honlapján.

(Tatabánya Facebook oldala)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215531272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása