Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KIAKASZTOTTÁK SAJÁT TATABÁNYAI KÉPVISELŐJÜKET! Nagyon tudnak a hivatali sajtósok

nagybela-kortvelyfay.jpg

 

Úgy látszik, még mindig probléma van a polgármesteri hivatal kommunikációjával, legalábbis ezt  következtetést tudjuk levonni Nagy Béla önkormányzati képviselő mérges Facebook-posztjából. 

A képviselő, mint a Népjóléti Bizottság elnöke szerette volna egy fontos kérdésben megjelenteti egy kommünikét a városi honlapon. A Körtvélyfáy Menyhért vezette iroda visszadobta a kommünikét, mert a hivatalos protokoll szerint, olyan közleményt, amit Nagy Béla akart megjelentetni csak a polgármester adhat ki, kapta meg az információt. 

Azt különösen furcsának tartja, hogy például Schmidt Csaba közleményei nagyon flottul megjelentek a városi kommunikációban, nem gondolnánk, hogy azt Szücsné leokézta volna le.

A képviselő azt is nehezményezi, hogy ha már van egy Társadalmi kapcsolatok irodája a városházán, aki felelős a kommunikációért, akkor például miért nem várják a polgármester asszonyt minden reggel különböző ötletekkel, mondjuk a koronavírus ügyében ezt vagy azt az állásfoglalást adják ki a tatabányaiak megnyugtatására, vagy egyéb problémákra miért nem tesznek javaslatot, hogy minden menjen szépen gördülékenyen. Szücsnének csak át kellene futnia és aláírnia a jobbnál-jobb szakmai szövegeket, gondolja a képviselő, hiszen szerinte is ez lenne a dolguk. 

Mondjuk egy ilyen helyzetben, amikor lépten-nyomon minden a koronavírusról szól, és a kormány operatív törzse naponta ad információt a magyarországi helyzetről, jogosan elvárnák a városlakók, hogy megfelelő módon legyenek tájékoztatva, már csak a pánik és a hisztéria elkerülése végett is külön célszerű lenne figyelni. A városi honlapon pedig egyetlen cikk sincs kirakva a témával kapcsolatban, ami azt sugallja, mintha a városvezetés nem venné komolyan az egészet, ami biztos hogy nem igaz, csak éppen nincs kommunikálva.

A Facebookon pár képviselő oldalán megjelent egy vérszegény írás, hogy ne az álhír oldalakról tájékozódjanak az emberek, ennyi. Hát ennyire hülyének nézik a tatabányaiakat?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2615504762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása