Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM KORONAVÍRUSOS A SZENT BORBÁLÁBA VITT BETEG! Vita, hány embert vittek el a mentők 

mentoauto.jpg

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét kérdezte a Kemma.hu, miért jártak maszkos-védőruhás mentők a tatabányai ipari parkban.

A portálnak nem mondta el konkrétan, hogy micsoda, csak annyit, hogy nincs koronavírusos a tatabányai ipari parkból elszállítottak között.

Tegnap délután futótűzként terjedt a hír, hogy a tatabányai ipari park egyik gyárából védőmaszkban, talpig fehér ruhában távoztak a mentők. Mint ilyenkor szokott lenni elindultak a találgatások, persze többen szimplán azért gondolták rémhírnek, mert hogy nem kínai gyárról van szó, ezért nem lehetne a koronavírussal kapcsolatba hozni.

A lap információi szerint a betegeket a Szent Borbála kórházba vitték, így megkérdezték az Országos Mentőszolgálatot, mit lehet tudni a tatabányai esetről, van-e köze a koronavírushoz, felmerült-e ennek gyanúja. Győrfi Pál szóvivő kérdésükre elmondta: a mentők fertőző betegség gyanúja miatt használták a védőeszközöket. Hozzátette: a sürgősségi osztályon nem koronavírus-fertőzést, hanem más betegséget állapítottak meg, de azt nem közölték, hogy pontosan mit.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint az új koronavírus-fertőzés tünetei nagyon hasonlóak az influenza tüneteihez, ezért rendkívül fontosak a higiéniai szabályok betartása például étkezés, illemhely használat, stb.  előtt, után.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3615449552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása