Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM GONDOLTUK VOLNA: Szerencse, hogy elmarad a tatabányai vasútállomás felújítása?

 tatalepcso1.jpg

Nagy a felháborodás a frissen felújított vasútállok mások ügyében, többek között Tatán, ugyanis iszonyatosan dilettáns és összecsapott munkát végeztek a felújítást végzők, illetve lehet, hogy vak volt az a szakember, aki átvette a munkákat. 

Tata-Tóvároskertben a nagyon gáz állapotú lépcső állapotán csak rontottak a felújítással, ahogy azt a Közlekedő Tömeg bemutatja. Ezek után tehetünk egy abszurd állítást, amely szerint, örülünk kell, hogy Tatabánya kimaradt ebből a felújítási projektből, vagyis a felújítás látszatát keltő barkácsolásból. 

tatalepcso2.jpg

Azért arra kíváncsiak leszünk, indít-e vizsgálatot a MÁV ezekben az ügyekben, mert elég kínos lenne, ha nem tenné meg gyorsan.

Tata-Tóvároskert megállóban ugyanis szeptemberben javították a lépcsőt, de valójában csak tovább rontottak a helyzeten. A lépcsőfokok szabad szemmel is jól láthatóan különböző magasságúra és szélességűre sikerültek. Amellett, hogy nagyon csúnya az egész, még balesetveszélyes is.

tatalepcso3.jpg

Elborzasztó és nagyon cinikus hozzáállásról tanúskodik, hogy a MÁV  egy koncepció nélküli a jogszabályi előírásokat figyelmen kívül hagyó, félresikerült kamuval akarja a fejlesztés látszatát kelteni. 

Ha valaki azt hinné, hogy ez egyedi dolog, akkor a Közlekedő Tömeg író felhívják a figyelmet a zuglói állomásra, ahol szintén rettenetes munkát végeztek a kivitelezők.

Még tavaly októberben írtunk róla, hogy elindul egy komplex vasútállomás-felújító program, amelyről Tatabánya lecsúszott, de most úgy tűnik, hogy jobb is. Igaz, ettől még nem oldódott meg a mi ocsmány állomásunk problémája, és még az is lehet, hogy nagyobb áldozatot kell hoznia ez ügyben a városnak, mint azt eddig gondolta.

 Fotó: Közlekedő Tömeg

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr715426678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása