Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA ELÁTKOZOTT, 10 MILLIÓS BUSZMEGÁLLÓJA! Miért nem lehet egyszer megcsinálni?

 buszmegmartirok2.jpg

Nagyon úgy néz ki,hogy el vannak átkozva a buszmegállók Tatabányán (nevezhetjük szerényen szűkebb pátriánkat a 10 milliós buszmegállók hazájának), legalábbis azok, amiket átépítettek. És a Mártírok úton ez hatványozottan így van. 

buszmegmartirok2_1.jpg

Hányadszor is kell majd nekifutni ennek a buszmegállónak a munkálataihoz, harmadszor, negyedszer? Jobb helyeken ilyenekért úgy elküldik a vállalkozót a francba, hogy csak nyekken belé.

Régebben is sokat írtunk a buszmegálló-átépítések anomáliáiról, sajnos akadtak a bőven a kivitelezés kapcsán. A Mártírok út pedig ezek közül is kilóg, különösen el lehet átkozva buszmegállóügyben, mert itt aztán történtek csodák az előző évben rendesen.

buszmegallo-martirok-tb2.jpg

Amikor először veselkedtek neki a “szakemberek” a megálló felújításának - hozzátesszük 10 millió forint vol az ár -, már akkor is odaadtuk volna Mekk Mester-díjat a munkát elvégzőknek a hullámzó térkövezésért, de sikerült rátenniük még egy lapáttal, amivel bebizonyították, hogy nem csak pocsék és nevetséges munkát végeznek, hanem irracionálisan lassan is dolgoznak. Mintha tényleg egy gonosz varázsló átkaitól lassultak volna be. Valószínűleg a hivatalból sem szóltak nekik, hogy szedjék már össze magukat, bizonyára Schmidt Csabáék is kaptak egy kicsit a varázslatból.

buszmegallo-martirok2.jpg

A kivitelezésen sajátosságain kívül pénzügyi rekordot is sikerült felállítani, hiszen Alsógallán talán a kivitelezéssel nem volt gond, viszont itt rekordáron sikerült megépíteni a megállót, potom 44 millióért 2, azaz kettő (!) darabot.

buszmegallo_ady_1.jpg

Azt senki nem vonta kétségbe, hogy az Ady Endre utcában is kellett már egy új buszmegálló, dehogy ennyi pénzért, és ilyen, mindenféle tekintetben alkalmatlan, tákolmány kerüljön oda, az már kicsit sok volt nekünk. Mondjuk lehet, hogy aranyból építették vagy egy Marsról származó elpusztíthatatlan ötvözetből. 

Élünk a gyanúperrel, hogy valakiknek hatalmas biznisz volt ez a városi buszmegálló-építés, de hogy egy 10 milliós buszmegállót, mint amilyen a Mártírokon van, ne tudjanak rendesen felújítani majdnem egy év alatt az már felháborító, és nagyfokú cinizmusról árulkodik.

 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5715412960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása