Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK: Felfüggesztett börtönt kapott a gyerekeit rettegésben tartó apa Tatabányán

csaladon_bel_eroszak.jpg

A férfi 2018-tól rendszeresen fogyasztott alkoholt, főleg hétvégenként, aminek hatására agresszívvá vált, ez pedig az élettársával, gyermekeivel konfliktusokat eredményezett. A férfi a gyermekekkel rendszeresen kiabált, 15 éves fiát egy alkalommal bántalmazta is.

Az apa február 10-én ittas állapotban ment haza, kiabálni kezdett a családjával, az egyik gyermeke telefonját a földhöz vágva közölte a családtagokkal, hogy elege van belőlük, menjenek el otthonról, mert nem fog miattuk dolgozni. A férfi ezután elment otthonról, majd ismét hazament és az élettársa felé ingerülten közeledett, 8 éves kislánya állt közéjük. Az apa a lányával szemben is agresszív volt, amikor a 15 éves fia a férfit a vállánál fogva megfogta, mire az apja egy alkalommal, nagy erővel arcon ütötte fiát, akinek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

A büntetlen előéletű férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte és az eset után felhagyott az italozással, továbbra is élettársával neveli a gyermekeit.

A Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben három rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt halmazati büntetésül 1 év 8 hónap – 3 évre felfüggesztett –börtönbüntetésre ítélte a férfit. A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye, de a kézbesítéstől számított 8 napon belül a vádlott, a védője, valamint az ügyész is tárgyalás tartását kérheti.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4915367602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása