Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VISSZAFOGOTTABB TATABÁNYAI KÖZGYŰLÉS: Többek között megszavazták a hivatali dolgozók béremelését

varoshazatb-indafoto-hu_3.jpg

Nem volt olyan viharos a városi közgyűlés, mint az előző két alkalommal, de néha felcsaptak az indulatok délelőtt is. Valami megcsíphette a Schmidt- Bereznai párost, vagy csak politikai hatalomtechnika, de mindketten megköszönték Szücsné hozzáállását egyes előterjesztések alkalmával. 

Tényleg gondban lehet az orvosi ügyeletet működtető az Inter-Ambulance Zrt., nem is fogadták el a cég éves beszámolóját. Boda Bánk László, a Mi hazánk politikusa azt kifogásolta, hogy a képviselők - személyi jogokra hivatkozva- nem kapták meg a jegyzőkönyveket a hibás teljesítésről, így elég nehéz bármiről is dönteni. Szücsné megígérte, hogy beszerzik a szükséges nyilatkozatokat, és biztosítják majd a képviselő számára.

A hivatali dolgozók illetményalap emeléséről is döntött a képviselő-testület: Boda Bánk László indítványát elutasították, amelyben radikálisabb emelést kért a dolgozóknak. A közgyűlés a 11, 5 százalékos variációt támogatta, amely szerint az illetményalapot 55.200 forintra emelték.

A közgyűlés a délelőtt folyamán 50 millió forint támogatást szavazott meg a Grundfos Tatabánya Kézilabda Clubnak, valamint 12 milliót a TSC futballcsapatának és 40 milliós támogatás jutott a zárt hulladéktárolók megépítését támogató pályázatra.

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e harc délután, esély van rá.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10015358760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása