Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN IS BANKOLNA, SZÁMLÁT FIZETNE?! Év végén felejtse el a szokásos ügymenetet

bank.jpg

Akinek még intéznivalója van a bankjánál vagy más pénzügyi cégnél, jövő héten tudja le, mert december 24-től bezárnak a fiókok. Legközelebb csak december 30-án nyitnak ki.

A bankok 23-án hétfőn még nyitva lesznek, kedden viszont bezárnak, és nem is nyitnak ki december 30-ig. Aznap normál nyitvatartásra kell számítani, emellett még 31-én is lehet majd ügyet intézni, de a legtöbb helyen csak 14 óráig, ugyanis a pénteki nyitvatartás lesz érvényben.

A Giro Zrt. december 7-én és 14-én szombaton teljesített átutalásokat, de december 23-ai bankzárát követően már csak 30-án hétfőn érkezik meg az átutalt összeg. Elvileg tehát a karácsonyi ünnepek idején átutalt pénz is megérkezik a szolgáltatókhoz, de aki az ünnepek idején szeretné, hogy megérkezzen egy másik számlára az utalása, jobban teszi, ha még 23-án időben elvégzi a tranzakciót,

Figyeljen arra, hogy most olcsó a babaváró hitel, de január 1-jétől áraznak át a bankok sok hitelterméket az új referenciakamatok alapján. 

Szuperkötvény sem lesz a napokban, azaz az értékpapírszámlával rendelkezők is figyeljenek oda, hogy aki például 23-án T+3 napra szeretne vásárolni, illetve eladni egy befektetési jegyet vagy más értékpapírt, az csak valamikor január 2-án, három nap helyett bő másfél hét után jut hozzá a pénzéhez vagy az értékpapírjához.

A Napi készített ezekről összefoglalót, amit érdemes elolvasni!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1215353354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása