Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS JÁTÉKGYŰJTÉS A TATABÁNYAI SZENT BORBÁLÁNAK! A tavalyi év nagy sikere után

jatekgyujtes-sztborbalanak.jpg

Fantasztikus célt szolgál egy, a Facebookon szerveződő idei játékgyűjtés.

A tavalyi év vége sikerén felbuzdulva, a szervezők úgy gondolták, idén is megpróbálnak egy kisebb karácsonyi csodát létrehozni, mert az a mennyiségű játék amit tavaly gyűjtöttek, az elképesztő volt! 

Hogy miért kell idén is ? Egyrészt a játékok elhasználódnak, másrészt mint megtudtuk a Tatabányai Szent Borbála Kórházban régi szokás, hogy ha gyerekek megszeretik a játékot a bent töltött idő alatt akkor azt elvihetik és ez így is van jól! Ennek köszönhetően a játékgyűjtés szervezőinek évről évre módjukban áll segíteni őket, úgyszólván feltölteni a „készleteket” .

A szervezők nem csak Tatabányán gyűjtöttek a Szent Borbálának, hanem kihasználva az adományozók segítségét és a munkahelyük biztosította többi telephelyüket ott is segítettek a gyűjtésben ( Paks, Pest, Kecskemét).

Remélik az idén is hasonló nagy mennyiségű játékot sikerül gyűjteniük, ezáltal az előbb említett földrajzi adottságokat kihasználva kibővítik a cél közönséget, ezért megosztva, idén még a kecskeméti telephelyük által kiválasztott kórház gyermekosztályának is jut az ajándékokból.

Szeretnének ezzel hagyományt teremteni, ha sikerül másodjára is megvalósítani.

A feladat és a feltételek ugyanazok, mint 2018-ban, vagyis

BÁRMILYEN HASZNÁLT VAGY NEM HASZNÁLT JÁTÉKOT ELFOGADNAK

Ráadásul, nektek semmi dolgotok nincs, csak írni nekik privát üzenetben és egy megbeszélt napon elmennek érte.

Egy porosodó kisautó, vagy egy félkarú maci is lehet másnak az álma! A gyerekeket a legkülönfélébb játékok teszik boldoggá! Egy boldog gyerek pedig előbb gyógyul.

Bátran osszátok a bejegyzéseket! 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8715331420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása