Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JANUÁRTÓL LŐN VILÁGOSSÁG TATABÁNYÁN! Mindenhol működni fog a közvilágítás!

vilagitas_tatabanya_7-es_korzet.jpg

Hosszú listát lehetne írni arról, mi is többször tettük közzé, mely területeken szorul javításra vagy cserére a közvilágítás céljára létesített berendezés.

Nem mondjuk, hogy itt lesz a kánaán, de azt mindenképpen, hogy elvileg januártól nevesítve lesz ki a felelős a Tatabánya területén lévő hálózat üzemeltetéséért. Néhány napja járt le annak a közbeszerzésnek a határideje, amely ezt a problémát hivatott orvosolni. Tatabánya Megyei Jogú Város közigazgatási területén a közvilágítási hálózat aktív elemeinek üzemeltetését bízzák vállalkozási szerződés keretében a nyertesre.

A feladat a kiírás szerint 7537 db lámpatest

- üzemeltetése

- karbantartáse

- hibaelhárítása lesz.

A nyertes 2020 januárjától 3 és fél évre kap megbízást, egészen 2023 nyaráig.

A közvilágítás napi be- és kikapcsolásának feladata, valamint a díszvilágítás üzemeltetése nem lesz a nyertes feladata, talán nem is az a legfontosabb, hanem legyen végre mindenhol világosság, ne a polgárok jogos panaszáradatát kelljen az illetékeseknek hallgatni. 

A nyertes vállalkozás feladatát képezi a közvilágítási berendezés aktív elemei üzemkészségének folyamatos biztosítása, ennek érdekében a szükséges üzemviteli, karbantartási feladatok elvégzése. Természetesen a közvilágítási berendezés aktív elemeinek tulajdonosai továbbra is a tatabányai adófizetők lesznek.

Feladatát képezi meghatározott típusú és mennyiségű lámpacsere beleértve a meglévő régi lámpatestek leszerelése, elszállítása, felszálló vezeték cseréje (szükség esetén) és a hozzátartozó adminisztrációt.

Ami az itt lakók szempontjából a legfontosabb, hogy a közbeszerzés nyertese:

- rendelkeznie kell 24 órás operátorral és az üzemeltetés és karbantartás, valamint hibajavítás nyomon követhetőséget biztosító szoftverrel,

- a rendszere rögzíteni, lekérdezni és szűrni képes az alábbi adatokat: bejelentés módja, bejelentő neve, bejelentő telefonszáma, bejelentő e-mail címe, bejelentő visszaigazolás kérelme, szolgáltatás típusa, hiba jellege, hiba helye (város, városrész, közterület, házszám, helyrajzi szám),

Szóval, még egy kis türelem és a problémát az ígéretek szerint orvosolni fogják az egész város területén.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3915330728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása