Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HIHETETLEN ÚJSZÜLÖTT ÉRKEZETT A TATABÁNYAI KÓRHÁZBA! A mentős és az apuka jól döntött

ujszulott-blikk-hu.jpg

Ilyesmi nem mindennap történik, hihetetlen szülés volt, miután újratervezett az apuka és a mentős az utat, ugyanis a győri kórházba nem értek volna be.

A mai RTL Híradó riportjából tudjuk, hogy az egyik komáromi családnál nem várt fordulatot vett a legújabb gyermek megszületése. Eredetileg a család a tervek szerint annak rendje módja szerint még szerdán este a győrbe indult, hogy az ottani kórházba bonyolítsák le a szülést.

Az indulás után azonban szinte rögtön felgyorsult a szülés, ugyanis az anya fájásai olyan erősek voltak, hogy nem érték el az M1-es autópályát, amikor inkább visszamentek a komáromi városi ügyeletre.

Itt érkezett a világra a kisfiuk, akinek a születésénel az ott lévő ügyeletes orvos, egy asszisztens és a mentőtisztek segítettek. A szülés “szinte” percek alatt lezajlott, a kis srác az Olivér nevet kapta.

„Éppen a szolgálat befejezésére készültünk, amikor az ügyeleti asszisztens bekopogott hozzánk azzal, hogy szülés indult náluk. Mivel az anyukának már két perces fájásai voltak, nem tudtunk elindulni velük Tatabányára. Az irányításnak jelentettük az esetet, ők pedig a kisbéri egységet küldték, mert a protokoll szerint külön mentőegység kell az anyukához és a babához is. Mindnyájan nagyon higgadtan és szakszerűen kezeltük a helyzetet, a burokrepesztés után 2 perccel meg is született a kisfiú, így végül a kollégák együtt szállították a babát és a mamát a tatabányai kórházba” – mondta el a komáromi mentőállomás mentőtisztje a Kisalföldnek.

Az apukának szinte feleszmélni sem volt ideje, hiszen a párját kellett támogatnia, ahogy a híradónak elmondta. 

“Ez nem mindennapi szülés volt, úgyhogy minden segítség elkélt" - mondta a büszkén az apuka.

A családot a tatabányai kórházba szállították utána.

A teljes riportot itt nézheted meg:

 

kép: blikk.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1415265780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása