Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

500 FORINTÉRT HORROR SZŐLŐSÖN! Súlyosan megverte és kutyát uszított a vevőjére

okol-11-erinto-hu.jpg

A tatabányai bíróságon fogják kedden tárgyalni azt az ügyet ahol egy férfi, nem túl sok pénzért szinte agyonverte egy becsapott vásárlóját.

A vádlott március 2-án vértesszőlősi lakhelyén, ahol egyébként csak ideiglenesen lakott, mobiltelefonokat, hangfal szettet ajánlott eladásra egy másik illetőnek. Később kiderült, azzal a céllal tette mindezt, hogy a sértett pénzét megszerezze. A későbbi sértett mit sem sejtve több dolgot hajlandó lett volna megvenni, amelyekről meg is alkudtak, ezért 500 forint előleget adott a vádlottnak, majd hazament pénzért és kora délután visszament a házhoz. 

Amikor a házhoz ért, a vádlott a korábban kialkudott vételárat megemelte, ezért a sértett az üzlettől el akart állni, ezért kérte a vádlottat, hogy adja vissza az 500 forint előleget. Amikor a vádlott ezt meghallotta, akkor nem addta vissza a pénzt, hanem szó nélkül ököllel arcon ütötte a sértettet, majd a karjánál fogva kirángatta az udvarra, ahol tovább ütlegelte. 

A bántalmazás során a sértett a földre esett, ahol a ház tulajdonosának elszabadult kutyája még fejen is harapta a férfit. A vádlott eközben észrevette a sértettnél lévő tárcát, amiben 24.000 forint készpénz volt, és ezt megpróbálta elvenni a sértettől. A sértett segítségért kiáltott, majd dulakodni kezdett a vádlottal, végül pedig az irattárcát áthajította a szomszéd udvarra. A sértett úgy menekült meg, hogy sikerült a vádlott fogásából kiszabadulnia, átmászott a másik udvarra, és ide a vádlott már nem követte. A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. 

Az ügyészség azt indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy a bíróság ítélje 8 év fegyházbüntetésre és ugyanennyi időre tiltsa el a közügyek gyakorlásától

kép: illusztráció / erinto.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615232234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása