Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN TÖBB, MINT KÉT KILÓ MARIHUÁNA AZ ALULJÁRÓBAN! Dílerek egymás közt

marihuana-kamaszpanasz-hu.jpg

Tovvábra is letartóztatásban szeretnék tudni az ügyészek a dílereket, amivel a bíróság is egyetértett.

A vádlott férfi április 10-én este tízkor, egy tatabányai aluljáróban 2,2 kg marihuánát adott át társának azért, hogy ő azt Tatabánya területén tovább értékesítse. Abban állapodtak meg, hogy az átvevő az ellenértéket az eladást követően fizette volna meg.

A vevő  a kábítószert beletett a személygépkocsi csomagtartójába, ahol nem sokkal utána nyomozók találták meg, miután ellenőrizte a gépkocsit, és a kábítószert, valamint a gépkocsi utasterében egy üres cigarettás dobozban lévő 0,7 gramm kokain tartalmú port lefoglalta.

A nyomozók átkutatták az eladó tatabányai lakást is ezután, ahol 88,4 gramm, új pszichoaktív anyagot tartalmazó fehér port is lefoglaltak. Az adásvétel során gazdát cserélt kábítószer meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak közel 30-szorosa. Ennek büntetési tétele öt évtől húsz évig, vagy akár életfogytig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyészség indítványára a nyomozási bíró az elkövetők letartóztatását április 12. napján rendelte el, ennek határidejét legutóbb október 12. napjáig hosszabbította meg.

Az ügyészség indítványt tett a letartóztatás határidejének három hónappal történő meghosszabbítására, mert a bűnismétlés veszélye és a bizonyítás megnehezítésének veszélye továbbra is fennáll. Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság az elkövetőket telekommunikációs eszköz használatával hallgassa meg.

A bíróság az ügyészi indítványoknak helyt adott, így a két férfinak a bíróság épületébe történő előállítására nem volt szükség, őket egyidejű kép-és hangátvitelt biztosító eszköz használatával hallgatta meg, továbbá a letartóztatásukat 2020. január 12. napjáig meghosszabbította.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5015217780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása