Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT CSABA MENEKÜL A TATABÁNYAIAK ELŐL! Félnek a komoly, nyilvános jelölti vitától

tktv-szucsne-schmidt-kicsibenboda.jpg

Láthatóan Schmidt Csaba nagyon fél a tatabányaiaktól.

Persze valószínűleg, hogy a pártközpontban nem szeretnék, ha komoly, élő vitában derülne ki az alkalmatlansága.

Ami fix, hogy vita van a vitáról! 

Megszoktuk már, hogy direktben, komoly kérdésekre, független moderátorokkal, ne adj isten közönség előtt, amely nem tátott szájjal jelentkezik a krumpliért, nem szeretnének vitázni a jelenlegi helyi fideszes politikusok.

Eddig sem volt ez nagy titok, hiszen akkor egy kis agytornára kényszerülnének, netalán a saját véleményük is kiderülne egy-egy kérdés kapcsán, ami ugye náluk tiltva van, nuku önálló gondolat!

Mondjuk ezek szerint a Szücsné Posztovics Ilona által támasztott egyszerű feltételek, mint

  1. közönség előtti transzparens vita legyen a választók bevonásával
  2. élő közvetítések legyenek
  3. független moderátor legyen

meghaladja az elfogadhatóság küszöbét fideszes körökben.

Kerestük Boda Bánk polgármesterjelölt véleményét is a vitával kapcsolatban, de úgy látszik, nála is kiütközik a Fidesz szimpátia, vagy legalábbis neki mindegy mi lesz a végeredmény. Netalán ő sem mer közönség előtt kérdésekre válaszolni?

A tatabányai adófizetők pénzéből finanszírozott, de alig nézett tatabányai TV rögtön beállt a közmédia hírhamisítós vonalába, hiszen kész tényként veszik, hogy akkor és úgy lesz a beszélgetés ahogy Schmidték akarják, ráadásul egy MAGAZINMŰSOR (sic!) keretében.

Nekünk nem az jött le, hogy mindhárom polgármesterjelölt rábólintott erre a műsorra. Ezek után mi a biztosíték, hogy korrektül vágnák meg például, vagy az általuk biztosított moderátor pártatlan lesz?

Azért az, hogy konzervműsort akarnak csinálni a kampányban az egyik legfontosabb eseményből, mindent elmond a polgármesterről és csapatáról. Hiába, a propaganda az propaganda!

Láthatóan nagyon nem szeretnék a fideszes fiúk a nyilvánosságot.

Az is csupán apróságnak tűnik, de az ellenzéki jelölt teljesmértékű hülyének nézése, hogy lepasszolta Schmidt a feladatot Bereznai helyi pártkomisszárnak, mintha valami alacsonyabb rangú emberrel kellene az egészről tárgyalni.

Igen, az élő adásban benne van a hibázás lehetősége, hiszen húsvér emberekről van szó, a jelölteknek senki sem tenné szóvá, ha megbotlik a nyelvük. Urambocsá’ elsüthetnének egy viccet, kicsit az emberi oldalukról is bemutatkoznának. Persze, ha van ilyen.

Mégiscsak Tatabánya, vagyis a mi vezetőink lesznek a következő öt évben.

Szóval nem kellene szégyellni semmit.

Ehhez képest, esetleg majd egy módosított, utólag leadott felvételt akarnak a lakossággal megosztani. Közönség nélkül.

És az időpontra mit mondjunk? Kedd délután 14 óra. Ötkor foci van, vagy mi? Mert lássuk be, a 14 óra az egyik leglehetetlenebb és legmegúszósabb időpont. Megint megerősödik az embereben a gyanú, hogy Bereznaiék félnek: nem kicsit, nagyon.

Ennél semmi sem mutatja jobban a Schmidt-Bereznai páros cinikusságát, kb. mint az éjszakai gyerekügyelet megszüntetés kapcsán.

Hogyan fogalmaz az előbb már említett TKTV?

A polgármesterjelöltek megkapják a lehetőséget, hogy több téma kapcsán is összevessék egymással álláspontjaikat a városról.

Nem, tisztelt helyi lakájmédiások, Önöknek kutyakötelességük egy vitát közvetíteni és nem Önök biztosítják a lehetőséget, hanem csupán a technikai hátteret biztosítják, ha már az adófizetők pénzéből kitömték Önöket, akiket sokszor a kutya sem néz!

A végére hagytuk a Fidesz helyben egyik legélesebb kését - Turza Károly képviselőt és jelenlegi jelöltjét - mit talált kommentelni a TKTV füllentős posztjára:

“Vajon, miért tett úgy, és híresztelt olyat Szűcsné, hogy a polgármester nem akar vitázni, azt követően, hogy a polgármester jelöltek már megegyeztek a vita tényéről és formájáról?”

Károly, kérjen időpontot Schmidt elvtárstól és tájékozódjon!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1015185762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása