Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI MEGLEPETÉS: Nagy Béla programját a Fideszesek a legjobbnak tartják, így lenyúlták

nagybela-kupcsokpeter.jpg

Mintha ez a Kupcsok gyerek és a tatabányai Fidesz már teljesen feladta volna a Kodály tér - Béla király körtér körzetét.

Nem volt ez jellemző eddig a kormánypárti jelöltekre, de nem tudunk másra gondolni, annyira inaktivitásba vonult Péterük, a helyi Batman. Másrészől azt látjuk, hogy most éppen plagizáltak, azaz vagy önállóan a fideszes jelölt, vagy a kampánystábja - igazából édes mindegy - nemes egyszerűséggel lenyúlták Nagy Béla körzeti programját.

Az ott élők émlékeznek arra, hogy annyi volt először a Kupcsokék “programja”, nevezetesen megújítjuk Újvárost, a város tovább szépül, csináltunk egy gördeszka pályát, rendet csináltunk a KRESZ parknál, és lefestettünk egy játszóteret! 

Miután az egyetlen lakossági fórumot leszámítva, tulajdonképpen a jelölt színét sem látták, így arra gondoltak, elég megvárni az ellenfél, Nagy Béla programját, majd abból összeollózzák azt a pár konkrétumot, ami kell a kampányhoz.

A civil, de 6 párti támogatású jelölt ezt úgy szemléltette oldalán, hogy 

“...Példának okáért a parkolás,térfigyelő kamerák, rendőrség bevonása, közösségi házak,járdák felújítása, 100 új pad kihelyezése, és hasonlók. Jó mi a padok felújításáról beszélünk, a rendőrség felé már régen léptünk, nem akarunk busz fordulót, másként oldanánk meg a problémát! Rajta fiúk, ha még valamire szükségetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, segítünk, de számon is kérünk, elvárjuk, hogy, ha buktok is, megfinanszíroztok 100 új padot, a 249 meglévőből kidobjátok a 29 db. totál rosszat, és felújítjátok azt a 60 darabot, amit kell, persze úgy, hogy talán előbb azt a nyomorult egyet kéne helyrehozni, aminek a deszkáját lassan egy hónapja törték el a téren!...”

Értjük, mi hogy fontosabb lehetett az e hétvégi pártkongresszusra törénő felkészülés a narancsszínű önkormányzat ifjú titánjának, de a Kodály téren és Béla király körtéren élőket nem lehet ennyire hülyének nézni.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2315181976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása