Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA IFJÚSÁG UTCA: legyőzik a fekvőrendőrök a fideszes Batmant? 

fekvorendor-ifjusagutca-kupcsokbatman.jpg

A helyi Fidesz fiatal ökle, Kupcsok Péter nincs formában, vagy úgy is mondhatnánk, nem ő a legélesebb kés a fiókban. 

Nem elég, hogy elintézte nekünk az Ifjúság úti szényenfelfestést, ismét próbálkozik Péterünk, most éppen a dilettáns módon lehelyezett fekvőrendőrök kapcsán játssza el Batman, a megmentő szerepét. Ki tudja, még az is lehet, hogy van neki otthon denevérember jelmeze is.

“Kezdeményezem városunk önkormányzatánál az Ifjúság utca 42-57. házsorok közötti fekvőrendőrök újratervezését.

Kilián Géza jelenlegi képviselő és az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje, Nagy Béla javaslatára megvalósult, Ifjúság utcába telepített fekvőrendőrök céljuknak nem felelnek meg.

Javaslatom szerint szélesebb fekvőrendőrökre van szükség az Ifjúság utcában, annak érdekében, hogy rendeltetésüknek megfelelően legyenek használhatóak, ezzel biztonságosabbá téve az ott lakók közlekedését.” -írta a képviselőjelölt  a Facebookon, mint a kérdés autentikus szakembere. 

Gondolták a fideszesek, a kis Kupcsok mutassa meg, hogy már most hogyan gondoskodik a körzet problémáinak elhárításáról, csak kicsit cikire sikerült a dolog. Sajnos enyhén lemaradt, mert csak vasárnap sikerült észrevennie a fekvőrendőr problematikát, ráadásul alattomosan az előző képviselőre, Kilián Gézára és a mostani ellenfelére, Nagy Bélára akarja kenni az egészet. 

Mintha egyébként Nagy Béla bármit is dönthetne az ügyben. Kupcsok ezek szerint ilyen gyorsan feladta a harcot? Mert úgy állítja be Nagy Bélát, mintha önkormányzati mandátum nélkül képes lenne intézkedni a környéken, tulajdonképpen saját indulásának értelmét kérdőjelezi meg.

Megkérdeztük Kilián Gézát, a jelenlegi képviselőt a fekvőrendőrök kihelyezéséről, aki elmondta, hogy minden stimmel, csak nem oda beszélték meg szóban a hivatali munkatársakkal azokat a fekvőrendőröket.

Nagy Béla, aki az ellenzéki pártok jelöltje az októberi választáson, saját bejegyzése szerint, írt Schmidt Csaba polgármesternek, hogy nem sikerült kifogástalanul megoldani a fekvőrendőröket, talán innen szerezhetett tudomást a fideszes jelölt a problémáról. 

Ezek után Kupcsok Péter bejegyzéséhez még annyit fűznénk hozzá, hogy elég nagy a baj, hogy csak most vette észre a problémát - főleg, hogy a hivatalban dolgozik - és még akkor is hülyeséget beszél.

Ugyanis nem az a legnagyobb probléma, hogy keskenyek a fekvőrendőrök, hanem hogy ROSSZ HELYEN VANNAK!

Mielőtt ír valamit, legalább menjen el a helyszínre és kérdezzen meg egy autóst. Ez már a sokadik történet, ami azt mutatja meg, hogy a képviselői munka meghaladná a fideszes Batman képességeit.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1215035892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása