Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA SZENZÁCIÓ: 2 hét és akadálymentesítik a tatabányai vasútállomást! Kismamák, rokkantak jön a kánaán

tbvasutallomas_mix-felirat_lepcso.jpg

Döntő ütést készül mérni az ellenzéki indulókra, ezért hatalmas és kellemes meglepetést készített a helyi Fidesz a tatabányaiaknak, tudtuk meg városházaszéli informátorunktól. 

Most még úgy tűnik, hogy az ellenzéki Szücsné Posztovics Ilona akár le is győzheti Schmidt Csabát, ezért helyi Kubatov Gáborunk, alias Bereznai Csabi vezérletével nagyon meg akarják lepni a választókat. Különleges megoldással állnak elő a tatabányai vasútállomás akadálymentesítésével kapcsolatban, amelyet ráadásul a végleges megoldásig fognak ebben a formában “üzemeltetni”. 

Informátorunk elárulta, nagyon fáj a polgármesternek, hogy nem sikerült még felújítani a vasútállomást, de még egy kis akadálymentesítést sem tudtak az utasoknak átadni, ezzel kel, ezzel fekszik minden nap, emiatt nem tud normálisan aludni már hosszú évek óta, de főleg azóta, mióta Viktor főnök ígéretét sem tudták a tavalyi átadással betartani. 

Ráadásul nagyon is átérzi az akadálymentesítés fontosságát, éppen emiatt egy titkos bizottságot állított fel, akik éjt nappallá téve dolgoztak a megoldáson, ami úgy néz ki, mostanra született meg. A lényeg, mesélte városházaszéli informátorunk, hogy Schmidték még a héten bejelentik a nagy durranást.

Azt a vállalást teszik, hogy amíg nem sikerül akadálymentesíteniük az állomást, addig személyesen a fideszes képviselők és a szimpatizánsok segítenek felvinni a nehezen mozgó embereket vagy a kismamák esetében a babakocsit a lépcsőn, a nap minden órájában. 

Hetente egy napot a polgármester is bevállalt, így legalább több emberrel tud találkozni és információt cserélni. Állítólag már a politikusok beosztása is elkészült, most már csak a szimpatizánsok vannak hátra. Mi is úgy gondoljuk, hogy ezzel az igazán innovatív ötlettel közelebb kerül Tatabánya, hogy igazi keresztény, no meg demokrata ország legyen.

 Al-Csabika Híradónk legfrissebb fejezetét olvashatták! 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6915171390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása