Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI “ISTENI SZÍNJÁTÉK”:A Schmidt-Bencsik duó a bányászkórháznál szerencsétlenkedett

schmidtbencsik_banyaszkorhaz.jpg

Végre, megtörtént a csoda, amire annyira vártunk, elkezdődtek a volt bányakórház kivitelezési munkái. Nehéz szülés volt, tele kétségekkel, hogy egyáltalán lesz-e belőle valami. Bár kétségek azért így is maradtak, de legalább elkezdődött a beruházás érdemi része. Rég nem hallottunk már a felújítás felől, utoljára talán arról értesülhettünk, hogy lebontották a régi épületet.

“A mai nappal hivatalosan is kezdetét veszi a régi Bányakórház épületének Katolikus Gimnáziummá alakítása.

A 12 tantermes nyolc és négy évfolyamos képzést biztosító gimnázium épületegyüttese a Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola egy közös igazgatású köznevelési intézmény önálló szervezeti egységeként, valamint önálló épületegyütteseként fog működni.

Nagy és nemes feladat előtt állunk, hiszem a szemünk előtt éled újjá sokunk születési helye, de biztos vagyok benne, hogy közös erővel hamarosan Tatabánya egy új, üde színfoltját köszönthetjük, mely méltó helyet foglalhat el a térség oktatási palettáján.”-írja a polgármester a Facebookon.

Mi is örülünk, hogy elindult a dolog, tényleg. De szeretnénk újra feltenni a kérdést, mit keres ott a munkálatok megkezdésekor Schmidt Csaba vagy Bencsik János? Talán segítenek falazni, vagy keverik a betont? Mondjuk, hasznosabb lenne, mint sajtótájékoztatót tartani, büszkélkedni, hogy végre megmozdult valami, és elhitetni az emberekkel, hogy minden pozitív esemény a politikus urak miatt van. Igaz, hogy az új intézménynek már régen állnia kellene, de ezt szépen elhallgatják, pláne most a választások előtt. Mennyivel elegánsabb lenne, ha nem stand-upolnának ott Schmidték, csak szépen tennék a dolgukat, ők is és a munkások is, majd mindegy meplepetésként megmutatnák a tatabányaiaknak  az elkészült új gimnáziumot. Na, de ahhoz tényleg elegánsnak és alázatosnak kellene lenni, ami azért ettől a városvezetéstől elég távol áll.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4215092224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása