Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÖVŐ SZOMBATON ÚJ HELYEN A TATABÁNYAI FASZÉN FESZTIVÁL! Charlie a Május 1. parkban húzza el a nótánkat

street_fodd_cooler_lifestyle_1.jpg

2019 szeptember 14-én, szombaton kerül megrendezésre Tatabányán a Faszén Fesztivál és Food Truck Show úJ helyszínen, a Május 1. parkban, amelyen fellép Charlie. A tavalyi évhez hasonlóan ugyanazon a napon, de immáron új (ideiglenes) helyszínen várja a szervező Tatabánya Pont a Food Truck Show látogatóit és a Faszén Fesztivál csapatait. A rendezvény ingyenes! (A Faszén Fesztivál gasztronómiai versenyen a csapatoknak nevezési díja van! Lásd a cikk végén.)

A Faszén Fesztivál és Food Truck Show színpadán késő délután fellép Charlie. A gasztronómiai kínálat idén is színes lesz, hiszen a hazai street food ismert képviselői látogatnak el a rendezvényre. Nem csoda, hiszen ezek a stílusos büfékocsik mostanában élik virágkorukat Magyarországon.

Charlie koncertje 19 órakor kezdődik. Facebook esemény ITT.

A Faszén Fesztivál csapatainak jelentkezését várják a szervezők (jelentkezési lap a cikk végén).

Szeretettel várjuk Önt is a Május 1. parkban, egy különlegességeket tartogató őszi fesztiválon. Jelentkezzen csapatával, hozza el családját a gasztronómiai versenyre és jöjjön el "csak úgy" a Food Truck Show-ra megkóstolni, kipróbálni a kínálatot!

Faszén Fesztivál és Food Truck Show programja:

ÚJ helyszín: Tatabánya, Május 1. park

10:00-22:00 Tatabányai Food Truck Show - street food ételek, vidámpark

13:00 Főzőverseny kezdése felnőtt és junior kategóriában

Grundfos színpad a Május 1. parkban

10:00 Bányász Mazsorett Együttes

11:00 Herman DSE Judo szakosztálya

16:00 AForce-1 Tánccsoport

18:00 Főzőverseny eredményhirdetés

19:00 Charile koncert

 

20:30 BANDJ

 

A Faszén Fesztiválra a nevezési díj: 4500,- Ft, amely 1 db asztalt tartalmaz. További asztalok igénylése esetén a díja: 4500,- Ft/asztal)

(tatabánya pont)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2915051414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása