Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LECSAPTAK A TATABÁNYAI NAV-OSOK! 24 millió értékű hamis parfüm és 132 pár cipő a mérleg

navosok.jpg

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 24 millió forint értékű hamis parfümöt és 132 pár hamis cipőt foglaltak le az M1-es autópályán.

A pénzügyőrök egy lengyel autót ellenőriztek, ami a fuvarlevél szerint 3 raklap árut szállított Romániából Németországba. A sofőr elmondta, hogy az autót Budapesten rakodták meg, ezért a NAV munkatársai a jármű átvizsgálása mellett döntöttek.

A pénzügyőrök a raktérben Nike feliratú sportcipőket és különféle márkajelzésű (Chanel, Dior) parfümöket találtak. A kiérkező szakértő megállapította, hogy mind a lábbelik, mind az illatszerek hamisítványok.

Az összesen 24 millió forint értékű hamis árut a NAV munkatársai lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak.

A hamisított termékek kiszűrése a piacról azért is fontos, mert azok nemcsak a gazdaság szereplőinek okoznak jelentős károkat, hanem a vásárlókra nézve is magas egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9715050260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása