Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAIAK! KÖZTÉRI FOGADÓÓRÁT TART SCHMIDT CSABA! Ja, nem, csak mi gondoltuk, bár ez lenne a minimum 

schmidtcsaba01-fboldala.jpg

Zúg a kampány, hamarosan önkormányzati választások, mindenki mozgósít, meg karaktergyilkol, ez most keményebben elérte Tatabányát, hiszen megvalósult az ellenzéki összefogás, van közös polgármesterjelölt is. 

Ilyenkor a képviselők is beindulnak, mennek találkozni a néppel, ígérnek és fogadkoznak, hogy a választások után már lenézően vessék oda, hát az ígéretekből nem minden valósul meg, ezt még a hülye is tudja. Éppen ezért leszünk nagyon kíváncsiak, hogy Schmidt Csaba fog-e tartani köztéri fogadóórákat, ahol elmondja ő is, hogy ki a legény gáton, és rá kell szavazni, mert jönnek az marslakók és elsöprik Tatabányát egy űrátjáró építése miatt. 

Meg amúgy is, hogy találkozzon a választóival és a többi tatabányaival is, akik nem rá fognak szavazni, de hát itt élnek ők is, valószínűleg nekik is van mit mondania a polgármesternek. 

Vagyis, ez egy városvezetésre pályázó jelölttől a minimum elvárás, elvégre még sem harapnak a tatabányai polgárok. És ilyenkor fel lehet tenni kényelmes és kényelmetlen kérdéseket is, ráadásul személyesen, és nem csak e-mailben, amit Schmidték erőltetnek. Bár veszélyes is lehet a politikusra nézve, mert a városlakók szemébe kell nézni, ha akarja, ha nem. Vállalnia kell a felelősséget a döntéseiért, és a pártja dolgaiért is. És ez bizony nem könnyű dolog.

Szóval várnak a tatabányaiak Csaba!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1015030964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása