Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÖHET KÉT BÖLCSŐDE TATABÁNYÁRA 350 MILLIÓÉRT?! Felsőgallán és Óvárosban épülhetnek

bolcsicsoport-tatabanyaiegyesitettbolcsodek.jpg

Jövő heti ülésén fog dönteni, a távozó képviselő testület egy új pályázat benyújtásáról.

Várhatóan nem gördítenek elé akadályt a képviselők, hiszen ez az amire égetően szükség van Tatabányán. Habár az előterjesztés mellé nem csatoltak magyarázatot, hogy miért pont oda, illetve ott van-e rá a legnagyobb szükség, így csak a bemondás marad, hogy elhiggyük.

Ez egy 100%-ban vissza nem térítendő pályázat, tehát a tatabányai költségvetést nem terheli a megvalósítása. Október 15-ig lehet benyújtani és kizárólag bölcsődei férőhelyek létesítésére, illetve az ehhez kapcsolódó eszköz beszerzésekre lehet fordítani.

Lehet teljesen új létesítményt építeni illetve a meglévőt bővíteni is. Jelen esetben mindkettőről lesz szó, ugyanis 

 

  • a Felsőgallai Német Nemzetiségi Óvoda épülete melletti területen, egy vadonatúj építésű bölcsit csinálnak, 2x7 főre, ahol a bölcsi nettó alapterülete kb. 300m2 lesz
  • a Tatabányai Egyesített Bölcsődék Óvárosi Bölcsőde épületéhez kapcsolódóan pedig egy legalább 2x12 férőhelyes bővítésre adnak be pályázatot, amely a jelenlegi udvar egyik felében, a kerítés mentén kialakított épületszárnnyal növekedne. Itt egy nagyjából 200m2-es bővítésről szólna a pályázat

 

Az egész projekt előzetesen becsült költségigénye bruttó 350 millió forint, teljes mértékben vissza nem térítendő.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5115023856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása