Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGBÜNTETTÉK A VÉRTESSZŐLŐSI ÜZLET TULAJDONOSÁT! Hamisított cuccokat árusított

hamis_cipo_nike_air_foamposite.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség vádat egy férfi ellen, aki egy vértesszőlősi üzletben nemzetközi védjegyoltalom alatt álló grafikákat tartalmazó lábbelit, teás és étkészletet, ruházatot árult, magyarán hamis cuccokat árult.

Az adóhatóság járőrei buktatták le, amikor még tavaly február közepén ellenőrzést tartottak a vértesszőlősi üzletben, amelynek árukészletét a vádlott szerezte be.

Az ellenőrzés során a járőrök 35 pár sportcipőt, étkészletet, teáskészlet, és még néhány dolgot foglaltak le, amelyek engedély nélküli utánzatok.

Az elkövető nemcsak a vásárlókat tévesztette meg, hanem összességében több, mint 1 millió forintos kárt okozott.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki a vádlottal szemben, a lefoglalt árut kobozza el, valamint a sértettek képviselője által bejelentett polgári jogi igénynek adjon helyt, és kötelezze a vádlottat a sértettek részére kártérítést fizetésére.

kép: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr414992072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása