Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ő TATABÁNYA LEGPOFÁTLANABB KÉPVISELŐJE? Molnár Tamás is benevezett a minap

molnartamas-feltalalnimelegvizjo.jpg

Hatalmas bejelentéssel “kápráztatta el” rajongóit Tatabánya belvárosának jelenlegi képviselője, Molnár Tamás.

Azt írta Facebook bejegyzésében, hogy klímaberendezéseket kapott az új újvárosi rendelő:

"Habár az épület szép lett, funkciójában egy kis apróság lemaradt, amelyet most pótoltunk. Nagy szükség volt rá, hogy hűvösebb legyen bent, mint ilyenkor kint nyáron, hiszen 30 fok felett nagyon megterhelő a "levegő nélküli" állapot. Használják doktorok, betegek egészséggel!"

A gyanútlan olvasó rögtön megkajálja, hogy lám-lám milyen rendes ez a fideszes képviselő, hogy vigyáz a rábízott választópolgárok közérzetére, egészségére, elintézi nekik, hogy minél jobb körülmények között lehessenek illetve az ott dolgozó, jelen esetben egészségügyi dolgozóknak is javulnak a munkakörülményei.

Ilyenkor persze a politikusok a választók memóriahiányában bíznak, egy kis történeti áttekintés a Záray-parkban épült orvosi rendelőről éppen ezért nem árt.

Eredetileg tavaly júliusban kellett volna átadni ezt a vadiúj beruházást, de tavaly talán

  • még nem találták fel bizonyára a légkondicionálást, 
  • vagy akkor még nem voltak a nyarak melegek, 
  • netalán senkinek nem volt a légkondira igénye
  • vagy nagy ívben tett mindenki (Molnár Tamás is) az egészre.

Nagy nehezen elkészült a Záray-parkban lévő orvosi rendelő, az ősz legvégére. Voltak vele gondok rendesen, sokat csúszott, de aztán csak sikerült befejezni. Nagyon örült mindenki, csak hogy volt egy kis bökkenő, megint újabb hónapokig üresen állt az épületkomplexum, nem nyitották meg a betegeknek a rendelőt.

Aztán januárban hivatalosan is kiderült, mi volt a gond. Az akkori közgyűlésre bekerült egy előterjesztés, amelyből kiderült, hogy mi okozta a problémát. Mondhatni, amatőr hiba. 

Röviden összefoglalva, elfelejtették az építési telket megosztani, ami miatt ugyan előzetesen kaptak építési engedélyt, de aztán a feledékenység miatt - azaz, nem rendelkezik önálló telekkel - nem kapott az épület házszámot. Ebből kifolyólag nem tudják az orvosi rendelőket üzemeltetni.

Ja, hogy közben az orvosokkal már tavaly évvégére felmondatták a működési engedélyüket az előző helyeiken? Az a lőtéri kutyát sem érdekelte. Még szerencse, hogy nem kaptak az orvosok egy szőrösszívű ellenőrzést, hogy mégis mit csinálnak a betegekkel.

Mégis mit gondoltak? Ide csak lázas betegek fognak érkezni, akiknek jót is tesz a beltéri forróság?

Na, ezek után jön Molnár Tamás, hogy hurrá, szereltek be légkondit! Tényleg ennyire hülyének akarnak nézni bennünket?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr514983706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása