Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ERRE A BALFÉK SCHMIDT BRIGÁDRA BÍZZUK A TATABÁNYAI MILLIÁRDOKAT? Kiderült, miért nem nyitják meg a Záray-parkbeli orvosi rendelőt

szellemrendelo2.jpg

Nemrég írtunk arról a mizériáról, hogy a Záray parkban megépített orvosi rendelő egyelőre nem üzemel.

A mostani közgyűlésre bekerült egy előterjesztés, amelyből kiderült, hogy mi okozta a problémát. Mondhatni, amatőr hiba. Kíváncsiak leszünk, ennek lesz-e következménye?

Szerettünk volna érdeklődni telefonon a stratégiai irodánál, ahová a projekt tartozik, de nem adtak felvilágosítást.

Röviden összefoglalva, elfelejtették az építési telket megosztani, ami miatt ugyan előzetesen kaptak építési engedélyt, de aztán a feledékenység miatt - azaz, nem rendelkezik önálló telekkel - nem kapott az épület házszámot. Ebből kifolyólag nem tudják az orvosi rendelőket üzemeltetni.

Mostanra készült el a vázrajz, ami alapján az telekmegosztást meg tudják tenni. Ezután a hivatalos eljárásokat lefolytathatják és a használatbavételi engedélyt megszerezhetik, ami a működéshez kell.

Ezek után bele sem merünk gondolni, hogy ilyen emberekre bíznak milliárdos projekteket.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8314590400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása