Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÉT ILYEN AUTÓT SZERETETT VOLNA A TATABÁNYAI HIVATAL! Most senki sem akart nekik eladni

hyundai-kona.jpg

A napokban zárult egy autóbeszerzési tender, amelyen az önkormányzat kettő darab elektromos autót szeretett volna venni.

Az ajánlatkérésben nevesítették a beszerzendő új autó típusát, egészen pontosan az alábbiak szerint kerestek két járművet:

HYUNDAI KONA Electric-et, vagy azzal egyenértékű személygépjárművet, amelyre megvolt a műszaki specifikáció, amiből egy-két dolgot emelünk ki, 

- akkumulátor 64 kWh 

- motor teljesítmény min: 204 LE 

- 17” könnyűfém kerék 

- ABS, MDPS BSD, RCTA, LKAS 

- elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök 

- DBC 

- elektromos állítású első ülések 

- Head Up Display 

- Adaptív sebességtartó automatika 

- parkradar 

- autonóm vészfékező rendszer 

- bőr/szövet kombinált kárpitozás

Jelen állás szerint le kell mondjanak a hivatalban ilyen irányú tervükről, mert az eljárást eredménytelenné kellett nyilvánítani, ugyanis az ajánlattételi határidőig egyetlen ajánlat sem érkezett.

Mielőtt valaki félreértené, hogy miért nevesítették az autó típusát, azt annyiban meg kell nyugtassunk, hogy amennyiben bármely közbeszerzési dokumentum a szerződés tárgya vonatkozásában meghatározott gyártmányú dologra utal, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit jellemzi, az ilyen hivatkozás kizárólag a szerződés tárgyának kellően pontos és érthető leírását szolgálja. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3714945900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása