Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

UGORJ EL TATABÁNYÁRÓL A GYÖRKŐCFESZTIVÁLRA! Most a MÁV is ingyenességgel segít

gyorkocfesztival.jpeg

Váltson menetjegyet Győr állomásra, egy fénykép ellenében kérjen karszalagot gyermekének a szervezőktől, hazautazás előtt bélyegeztesse le a gyerkőc vasúti jegyét az állomáson, és visszafelé ingyen utazhat a csemete!

Kedvezmény:

A MÁV-START Zrt. a 2019. július 5-7. között megrendezésre kerülő „Győrkőcfesztivál” rendezvényre utazó gyermekeknek (6-14 éves korig) visszaútban díjfizetés nélküli hazautazást biztosít Győr állomásról.

Hogy tudja igénybe venni a kedvezményt?

  • Gyermeke részére vásároljon Győr állomásra szóló menetjegyet,
  • 2019. július 5-én (pénteken) kérjen a rendezvényen (fénykép ellenében) karszalagot, illetve
  • 2019. július 6-án (szombaton) és 2019. július 7-én (vasárnap) Győrbe történő érkezéskor vagy visszautazás előtt bélyegeztesse le gyermeke menetjegyét a győri vasútállomáson, az ügyfélszolgálati iroda előtt 10:00-18:00 óra között!

A 2019. július 5-én (pénteken) az odaúti menetjegy és a bemutatott karszalag; 2019. július 6-án (szombaton) és 2019. július 7-én (vasárnap) lebélyegzett odaúti menetjegy birtokában visszaútban gyermeke díjfizetés nélkül utazhat. A szülők (kísérők) a nekik járó kedvezménnyel utazhatnak.

Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybevett vonat típusának megfelelő felár megfizetése mindenkire vonatkozik.

Menetjegyek ellenőrzése

A felhasználási feltétel meglétének hiánya esetén a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló visszaútra elszámolja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat.

A rendezvényről bővebb információt az alábbi oldalon olvashat: www.gyorkoc.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7314928340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása