Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI RÉMVASÚTÁLLOMÁS: Bereznai “Vastagbőr” alpolgi szerint az ellenzéknek kell bocsánatot kérni

vasutallomas01_1.jpg

Úgy tűnik, egyelőre még a mindent megígérő Orbán Viktor sem tudja ráolvasással újjávarázsolni Tatabányán a vasútállomást.

A helyi csicskák is lapítanak rendesen, de ha alkalom adódik, akkor rögtön lecsapnak a kínálkozó kommunikációs lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra, hogy ha csupán kis mértékben is, de részben másra hárítsák a felelősséget.

Már egy ideje szó van a tatabányai rémvasútállomás akadálymentesítésről, legalább addig, amíg valóban meg nem épül az évtizedek óta ígért új állomás.

Ennek volt a része az is, hogy befogják egyes ellenzéki képviselő száját, akik szerették volna az akadálymentesítést, létre is hoztak egy nevetséges elnevezésű bizottságot, amelynek pontos neve:

“Tatabányai vasútállomás akadálymentesítésének megvalósíthatóságának megvizsgálása és megvalósításának elősegítése érdekében létrejött ideiglenes bizottság.”

A bizottság akkori, ellenzéki elnöke írt is egy levelet a MÁV-nak, hogy megvizsgálandó a lehetőségeket szerintük, hogyan lehetne megoldani.

Az erre kapott válaszlevélből azt tűnik ki, hogy ha akarná Schmidt Csaba és bandája, valamilyen kompromisszumos megoldást tudnának találni, amíg nem lesz új állomás.

A MÁV leveléből az derül ki, hogy egyetlen peron, a 2-3 között nem teszik például lehetővé a lift beépítését a szabályok, de a többi helyen megoldható lenne. Állítólag ezt az EU-s szabályok miatt nem lehet megoldani (mondjuk ezt a MÁV mondja)

Na, most itt érkeztünk el a tegnapi naphoz, ahol ennek a hosszú és értelmetlen nevű bizottságnak a beszámolóját tárgyalta a közgyűlés.

Szó esett róla, hogy meghallgattak még egy-két céget, amelyeknek profiljába vág az akadálymentesítés, de a lényeg a fenti.

Ehhez képest a Fideszes többség elkaszálta a beszámolót, mondván hogy nem csináltak semmit. Nem oldották meg a problémát.

És hogy ha mindez nem lenne elég, Bereznai Csaba alpolgármester és a dohánybolt-guru Magyarné fideszes képviselő vezérletével azt szajkózták, hogy kérjen bocsánatot a bizottság jelenlegi vezetője Lusztig Péter a választóktól a baloldali pártok nevében, mert félrevezették őket, mikor azt mondták meg lehet  oldani a problémát.

A lehetőségekhez képest frappánsan válaszolt a képviselő, ugyanis azt mondta erre, természetesen bocsánatot kér, amennyiben előtte Orbán Viktor is bocsánatot kér, mert beígérte vasútállomást amiről még jogszabály is rendelkezik  hogy 2018 márciusára megépül.

Lehet, hogy Bereznai és Magyarné rinocérosz felmenőkkel rendelkezik?

 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4214871656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása