Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZÉPEK, SZÉPEK A ZÁRHATÓ KUKÁK TATABÁNYÁN! Csak feleslegesek

kuka-telikuka-uresenazarhato.jpg

Soha nem lesz vége Tatabányán a kukák zárhatóvá tétele által generált össznépi parának, ez derült ki a fentebb látható elgondolkodtató fotóból is.

“Na erről beszélek! 1 kuka lezárva üresen állandóan a másik kettő dugig. Hogy lehetséges ez? Két dolog elképzelhető. A lezárt kuka tulajoknak nincs szemetük vagy ők is előszeretettel dobálják a másik kettőbe bele. Erre mit lehetne mondani?” - írja hozzá a képet készítő felháborodott tatabányai polgár.

El is lehet képzelni rögtön: megy le a “paraszt” a kukához, övé a zárható, de nagy örömmel konstatálja, hogy juhé, a szomszéd kukája nincs lezárva, hopp, nem nyitogatok én semmit, bedobom oda, oszt jónapot. Lehet, hogy az fullon van, de kit érdekel, érvel magában.

Persze nem mindenki ilyen, nem lehet általánosítani, de azért sokszor megesik. Ebből is látszik az egész átgondolatlansága. Na meg persze sok tatabányai polgár kulturálatlansága is, az igénytelenségről nem is beszélve. Hogy mindegy egyeseknek hová dobják a szemetet, esetleg szétviszi-e a szél, vagy ilyesmi, mindezt a saját lakókörnyezetükben.

Ha már Schmidt Csabáék hoztak egy élhetetlen rendeletet, miért kell a lakók egy részének rátennie még egy lapáttal?

Ugyanakkor az egész zárhatóvá tétel kikényszerítésének szép példáját írta le egy a poszthoz hozzászóló városlakó:

“Mi meg csak fizettünk januárban hu de rögtön kötelezö 20 ezret toltunk be a közösbe, aztán azóta se történt semmi. A mi kukánkat ugyan bedobozolták de más házszám került rá. Na meg azzal fenyegetőztek, ha nem fizetjük be ráterhelik a lakásra tartozásként. Az egész lényegét nem látom. A guberáló ezután is megoldja, aki meg eddig is mellé dobálta ezután se fogja megakadályozni a rács..”

Ennyit a polgárok és a politika kultúrájáról.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9414819112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása