Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS HÚSVÉTI AJÁNDÉK A T-SZOLNAK A TATABÁNYAI ADÓFIZETŐKTŐL! Közel 200 milliót vágnak hozzájuk Schmidték

cba.png

Ugyan meglehetősen nagy titokban folyik mostanában az önkormányzati munka - legalábbis ami azt illeti, a 3(!) nap múlva összeülő közgyűlés előterjesztéseit nem ismerhetik meg csak úgy az érdeklődő polgárok - elég jelentős ügyekben fognak dönteni a képviselők.

Itt van mindjárt egy nagyon érdekes ingatlan adás-vétel.

Úgy tűnik, hogy a polgármesteri hivatal Központi Irattára egyrészről kinőtte a jelenleg rendelkezésre álló területet, másrészről az ott uralkodó körülményeken is lenne mit javítani. Annyira megnőtt az utóbbi évek iratforgalma, hogy a jelenlegi helyszínen biztonságosan már nem tárolhatóak az iratok, legfőképpen az építési dokumentációk sorsát lenne fontos rendezni, ráadásul úgy gondolják, azoknak fontos helyben maradniuk.

Állítólag körbenéztek a városi ingatlanok között, de azt mondják, nem volt megfelelő. Nyilván az így hirtelen fel sem merült, hogy minél több iratot digitalizáljanak, és akkor mindegy, hogy hol is vannak fizikailag.

Erre Schmidt Csabáék azt az “óccsó” megoldást találták ki, hogy a Fő téren, a korábbi CBA üzlethelyiségben kapna helyet a központi irattár. Szinte ingyen elvihető, a szakértő által kimutatott forgalmi ára potom 150 millió + ÁFA, és a dokumentumban azt javasolják, hogy az önkormányzat vegye is meg szépen.

Tényleg ennyire gazdagok vagyunk? Egy központi helyen lévő méreg drágán vásárolt épületben irattárazunk?

Na és akkor lássuk, ami a hatalmas csavar a dologban, mutyiszag a négyzeten: ugyanis az előterjesztésben folyamatosan úgy emlegetik az ingatlant, hogy a CBA-üzlet.

A dokumentum “elegánsan” hallgat róla, hogy egy ideje, konkrétan 2 éve, a hely kinek a tulajdonában van. Kitalálják?

Mi elmondjuk: a T-Szol tulajdonában van! Ami pedig 100%-ban önkormányzati tulajdonban van! Tehát az önkormányzat megveszi saját cégétől a helyet közel 200 milláért!

Ezek után volt bőr a képükön Schmidt Csabáéknak leírni, hogy fel kell újítani, mert beázik, és egyébként is.

És már látjuk is  lelki szemeinkkel, hogy a felújítást  maga Schmidt Csaba fogja végezni. Vagy a hivatal munkatársait vezénylik ki?

Netalán azt is a T-Szol, vagy egy haveri cég fogja végezni, akinek jól jön néhány tízmillió?

Ha maradt volna a T-Szolnál, nekik kellett volna rákölteni egy csomó pénzt, ami rontotta volna a gazdálkodás eredményét, talán néhány ember jutalma is veszélybe került volna?

Így gazdálkodik a Schmidt Csaba  - Hidas János páros az Ön és a mi adóforintjainkkal!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1614779874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása