Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FANTASZTIKUS FELFEDEZŐ ÚTON A POLGI TATABÁNYÁN! Csak ki kell lépnie a hivatal ajtaján, tovább sem kell mennie!

gerenda_schmit.jpg

Mint az egyszeri kisfiú, aki locsoláskor a piros tojás és lóvé helyett valami egészen mást kapott, mondjuk egy Bevezetés a filozófiába-kötetet, úgy csodálkozik rá Schmidt Csaba a dolgokra Tatabányán.

A múltkor a hatalmas toronydaru látványától jött izgalomba, meg az Árpád gimi új ablakaitól, most pedig a 30 méter hosszú betongerendák hozták lázba Tatabánya első emberét.

“Reggelre megérkezett az első kettő túlméretes szállítmány, amely az Árpád Gimnázium tornacsarnokához szállította a 30 méter hosszú betongerendákat”-írta pár napja a polgármester a Facebook-oldalán.

Egyébként, ha belegondolok, irigylésre méltó ez a gyermeki rácsodálkozás. Megy a városban a polgármester, és örömében állandóan felkiált, Jé, egy daru! Jé, egy gerenda! Jé, beton! Jé, szemétkupac! Jé, emberek! Nagyon jó lehet egész nap a felfedezés lángjával a szívében sétálni, vagy éppen mosolyogva ülni az irodában: Jé, Tatabánya! Jé, én vagyok a polgármester!

Még az is lehet, úgy gondolja, hogy az összes építkezést a Húsvéti Nyúl tojta, és majd fizetni sem kell érte, egy fillért sem.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9014777782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása