Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FOLYTATÓDIK A PEDOFIL BOTRÁNY: Gyerekpornót találtak a tatabányai hitoktatónál

hitoktato.jpg

A férfi a börtönben is egybekelne menyasszonyával.

18 évnél fiatalabb személyekről készült pornográf felvételeket találtak a tatabányai hitoktató mobiltelefonján és laptopján – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Fő­ügyészség helyettes szóvivőjétől. Dr. Horváth Sándor közölte: az eddigi gyanúsítás – azaz a kétrendbeli, aljas indokból vagy célból elkövetett személyi szabadság megsértése 18. életévét be nem töltött személy sérelmé­re – kiegészült gyermekpor­nográfiával.Mint a Bors megírta, a 41 éves B. R.-t tavaly júniusban tartóztatták le, miután a tanóráján egy kilenc- és egy hétesztendős kislányt akart fajtalankodásra kényszeríteni, a menekülni próbáló gyerekeket pedig vissza is húzta. A pedofil azután lehetett hitoktató egy általános iskolában, hogy korábban a saját, alig hatéves nevelt fiát használta beteges vágyainak kiélésére. Ezért valamivel több mint hat évet ült börtönben.Védencem szerint az említett felvételek internetes portálokon tűntek fel a számítógépén, de egyből bezárta őket. A menyasszonya továbbra is kiáll mellette, az esetleges hosszú börtönévek ellenére is szeretnének a közeljövőben összeházasodni – mondta a Borsnak tegnap a gyanúsított ügyvédje.

A korábban kihasznált, 22 éves nevelt fiú megkeresésünkre azt mondta: nem lepték meg a fejlemények, hiszen – mint megírtuk – őt többször is levideózta a férfi fajtalankodás közben. Sőt azzal is megfenyeget­te, hogy értékesíti a felvételeket.

(bors)

 

Fotó: Bors

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814757951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása