Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELÉPÍTETTÉK A TATABÁNYAI “FEJLESZTÉSEK” JELKÉPÉT! Csak messziről szabad nézni!

oriaskerek_2.jpg

Rátaláltunk a tatabányai “Modern Városok Programjának” jelképére.

A képen látható épülő óriáskerék ebben az állapotában pontosan olyan, mint a tatabányai nagy fejlesztések.

Képzeljük el a nagy beruházásainkat egy hatalmas óriáskeréknek, amelyen, nincsenek vagy alig vannak ülések a szórakozni vágyók számára. A nagy tatabányai óriáskerék egyik hiányzó ülése a meg nem épült vasútállomás, a másik hiányzó ülés a szétbombázott Turul-mozi helyén az új piac, és így tovább, a volt bányászkórházat legalább elkezdték bontani, tehát azt mondhatjuk, hogy ott legalább egy csavar megvan az ülésből. Nem sok, de mégis valami.

oriaskerek.jpg

De azért vannak félig hiányzó vagy éppen új, de rozoga ülések is a képzeletbeli óriáskerekünkön, ott van mindjárt az elhíresült Bécsi úti beruházás is, amit olyan veszettül sikerült elrontani, hogy csak na. Vagy éppen a nemrég újra befejezett Mártírok úti buszmegálló, amit kétszer kellett megcsinálni, mert elsőre nem ment. Mint amikor az óriáskereket csak a hétvégén éppen ráérő melósok szerelik. Amolyan hobbi szinten, egyszer csak kész lesz, de hogy mikor, azt csak a Jóisten tudja!

A lényeg a lényeg, mindig vigyázni kell azzal, amit távolról tök jól néz ki, meg hűha milyen szép, mert ha közelebb megyünk kiderül, hogy életveszélyes.

 

Fotó: Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4014758329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása